Beyazperdem
Cem Davran
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Undefined
37
yıllık kariyer
15
film ve dizi

Filmografi

Babamın Kemikleri
Babamın Kemikleri
7 Şubat 2019
Ve Panayır Köyden Gider
Ve Panayır Köyden Gider
10 Haziran 2016
Bir Ses Böler Geceyi
Bir Ses Böler Geceyi
23 Mart 2012
Avrupalı
Avrupalı
12 Ekim 2007
Deli Dolu
Deli Dolu
2006
Balalayka
Balalayka
29 Aralık 2000
Tüm filmografisi

Haber

Cem Yılmaz'ın "Karakomik Filmler"ine Cem Davran da Katıldı!
HABERLER - Yapım Aşamasında
1 Ağustos 2018 Çarşamba
Ünlü İsimlerden 10 Kasım Paylaşımları!
HABERLER - Özel Dosyalar
10 Kasım 2016 Perşembe
Ünlü isimler Mustafa Kemal Atatürk'e saygı duruşunda!
Cem Davran Beyazperdeye Dönüş Yaptı!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
20 Mart 2015 Cuma
Başrollerini Cem Davran ve Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı Ve Panayır Köyden Gider filminin ilk fragmanı yayınlandı!
4 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top