Beyazperdem
    Cem Davran
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    37
    yıllık kariyer
    15
    film ve dizi

    Filmografi

    Babamın Kemikleri
    Babamın Kemikleri
    7 Şubat 2019
    Ve Panayır Köyden Gider
    Ve Panayır Köyden Gider
    10 Haziran 2016
    Bir Ses Böler Geceyi
    Bir Ses Böler Geceyi
    23 Mart 2012
    Avrupalı
    Avrupalı
    12 Ekim 2007
    Deli Dolu
    Deli Dolu
    2006
    Balalayka
    Balalayka
    29 Aralık 2000
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Haber

    Cem Yılmaz'ın "Karakomik Filmler"ine Cem Davran da Katıldı!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    1 Ağustos 2018 Çarşamba
    Ünlü İsimlerden 10 Kasım Paylaşımları!
    HABERLER - Özel Dosyalar
    10 Kasım 2016 Perşembe
    Ünlü isimler Mustafa Kemal Atatürk'e saygı duruşunda!
    Cem Davran Beyazperdeye Dönüş Yaptı!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    20 Mart 2015 Cuma
    Başrollerini Cem Davran ve Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı Ve Panayır Köyden Gider filminin ilk fragmanı yayınlandı!
    4 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top