Hesabım
    Amerika Gişesinin Yeni Lideri "Paw Patrol: Süper Film" Oldu

    "Paw Patrol: Süper Film" açılışını Amerika gişesinin zirvesinde geçirdi.

    .

    Paramount Pictures'ın devam filmi "PAW Patrol: The Mighty Movie" (Paw Patrol: Süper Film) Amerika Birleşik Devletleri'nde 23 milyon dolar, dünya çapında ise iki katı hasılatla bu hafta gişede zirveye yerleşti.

    30 milyon dolar bütçeli film, ilk filminden %70 oranında daha fazla açılış hasılatı elde etti. Bunun üstüne güçlü ürün satışları da eklendiğinde üçüncü filmin çok geçmeden duyurulması bekleniyor.

    Amerika gişesinin ikinci sırasına 18 milyon dolarla açılış yapan "Saw X" (Testere X) yerleşti. Film dünya çapıdaki diğer pazarlardan da 11.3 milyon dolar kazanarak toplamda 29.3 milyon dolar açılış hasılatı elde etti. Yalnızca 13 milyon dolar bütçeli bir film için bu oldukça büyük bir başarı.

    Gareth Edwards imzalı epik bilim kurgu filmi "The Creator" 14 milyon dolar hasılat elde ederek açılışını ABD Box Office listesinin üçüncü sırasında gerçekleştirdi. Filmin Amerika'daki başlangıcı beklentilerin altında kaldı ancak uluslararası alanda elde ettiği 18.2 milyon dolarla daha iyi bir başlangıç yaptı.

    "The Nun II" (Dehşetin Yüzü 2) vizyondaki dördüncü hafta sonunda 4.7 milyon dolarla gişenin dördüncü sırasına yerleşirken, dram filmi "The Blind" 4.1 milyon dolarlık açılış hasılatı ile beşinci sırada kendisine yer buldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top