Hesabım
    Michael Caine, Emeklilik Öncesi Son Projesinde Charles Darwin'e Hayat Verecek

    90 yaşındaki usta aktör yakın zamanda emekli olacağını açıklamıştı...

    .

    Efsane aktör Michael Caine, bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce, yakında vizyona girecek olan "The Great Escaper"daki başrolünün ardından "bir nevi emekliye ayrıldığını" söyledi.

    "The Great Escaper" Caine'in pandeminin başlangıcından bu yana rol aldığı ilk filmiydi. Aktör The Telegraph'a "Şu anda 90 yaşındayım ve düzgün yürüyemiyorum ve bunun gibi şeyler" diyerek bunun son filmi olabileceğini ima etti ama kesin bir şey söylemedi.

    Bundan sadece bir hafta sonra ise Michael Caine'in ismi belirtilmeyen bir filmde Charles Darwin'i canlandırmak üzere anlaşma imzaladığı bildirildi. Caine daha önce de emekli olma kararından bahsetmiş fakat geri adım atmıştı. Ancak bu sefer emeklilik konusunda büyük oranda ciddi olduğunu söylüyor.

    Caine yeni filminde Darwin'e hayat vereceğini The Guardian'a doğruladı: "Evet. Charles Darwin'i oynuyorum. Ve bu kadar olacak. Bundan sonra bir tane daha yapmayacağım." Emin olup olmadığı sorulduğundaysa şöyle diyor: "Hayır! Ama asıl mesele şu ki, bunu yapabilir misin? Bütün replikleri hatırlayabilir misin?" Daha sonra hak ettiği "yarı emeklilik"ten çok keyif aldığını anlatıyor: "Çalışmamaya, sabah 11'e kadar yatakta kalmaya ve gece geç saatlere kadar dışarıda kalmaya alıştım. Bayıldım."

    Oliver Parker'ın yönettiği "The Great Escaper" Normandiya'daki Müttefik Çıkarma'nın 70. yıl dönümünü kutlamak için düzenlenen törenlerde yoldaşlarına katılabilmek için huzurevinden kaçan İngiliz gazisi Bernard Jordan'ın otantik hikayesini konu ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top