Hesabım
    "Atatürk" Filminin TV Özel Yayını İçin Yeni Bir Fragman Geldi!

    Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim’de FOX ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan "Atatürk"ten, TV’ye özel yayın için bir fragman daha yayınlandı.

    FOX

    Atatürk filminin FOX Türkiye kanalındaki televizyon özel gösterimi yaklaşıyor. Yönetmen Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği, başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı ve Atatürk'ün çocukluk yıllarından, milletin umudu olma yolculuğuna kadar uzanan hikayesini anlatan bu büyük prodüksiyonlu film, 29 Ekim'de FOX ekranlarında özel bir televizyon yayını olarak izleyiciyle buluşacak. Filmin TV yayını için yeni bir fragman daha yayınlandı.

    Başarılı yönetmen Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği ve televizyon ve sinemada toplamda üç film olarak yayınlanacak olan "Atatürk"ün yapımını Lanistar Medya üstlenirken, yapımcılığını ise Saner Ayar, Hakan Karamahmutoğlu ve Cengiz Çağatay üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli'nin yanı sıra Songül Öden, Sarp Akkaya, Esra Bilgiç ve Mehmet Günsür gibi isimler de yer alıyor.

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda FOX ekranlarında özel televizyon yayınının ardından, bu yapım 3 Kasım ve 5 Ocak'ta sinemalarda iki ayrı film olarak gösterime girecek. 2024 yazında ise her iki filmiyle birlikte tekrar FOX ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top