Hesabım
    Sinemanın Duayen İsimleri "Güven Bana" Filminde Buluştu

    Erdal Özyağcılar, Köksal Engür, Yılmaz Gruda ve Zihni Göktay'ı buluşturuan film aynı zamanda Yılmaz Gruda ve Köksal Engür'ün son projesi...

    Yapımını Aytaç Medya, yapımcılığını Anıl Oğuz’un üstlendiği, Selçuk Aydemir tarafından yazılıp yönetilen "Güven Bana" filmi vizyona girmek için gün sayıyor. 13 Ekim’de sinema salonlarında yerini alacak film her kuşağın en sevilen oyuncularını bir araya getirdi. Sezonun en iddialı komedisi "Güven Bana" hem hikayesiyle hem de ustalık dolu performanslarıyla çok sevilecek.

    Aytaç Medya

    "Güven Bana"da Cihangir Ceyhan, Ufuk Bayraktar, Okan Cabalar gibi genç kuşak komedi oyuncularına Türk sinemasının duayen sanatçıları Erdal Özyağcılar, Zihni Göktay, Köksal Engür ve Yılmaz Gruda eşlik ediyor. "Güven Bana" ayrıca aramızdan ayrılan iki usta oyuncu Köksal Engür ve Yılmaz Gruda’nın yer aldığı son proje olmasıyla özel bir anlam taşıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan, Serap Önder, Tuncay Beyazıt gibi değerli oyuncular yer alıyor.

    Aytaç Medya

    "Güven Bana"nın konusu ise kısaca şöyle: Tefeciye borçlu olan Özcan ve Sercan, borçlarını ödemek için 150 bin TL alacakları oldukları Müslüm dayılarının yanına gider. Dayıları tam parayı ödeyeceği sırada kalp krizi geçirerek ölür. Bu durum üzerine Özcan ve Sercan, dayılarının cebinden kendilerine ait olan parayı alıp, borçlarını ödemek için tefeciye giderler. Ancak burada onları büyük bir sürpriz bekler. Borçlarını ödeyecekken paranın sahte olduğunu öğrenen kardeşler, sahte paradan kurtulmak için onu aldıkları yere bırakmaya karar verir. Parayı bırakmak için cenaze evine gelen kardeşler, kendilerini bir maceranın içinde bulur.

    "Güven Bana" 13 Ekim'de sinemalarda!

    Aytaç Medya
    Aytaç Medya

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top