Beyazperdem
    Ufuk Bayraktar
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Kurgu, Senarist Daha fazlası
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 12 Eylül 1981 (İstanbul, Türkiye)
    Yaş 38
    13
    yıllık kariyer
    17
    film ve dizi

    Biyografi

    12 Eylül 1981 tarihinde İstanbul’da doğdu. Bir abisi, bir kız kardeşi vardır. Liseyi Gürsoy Koleji’nde okuduktan sonra eğitim hayatını sonlandırdı. Babasının Cihangir’de işlettiği Firuzağa Kahvesi’nde çalışmaya başladı. Burada 2003 yılında ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi. Askerlik görevini 2002 yılında bitirdi. Bayraktar, 2006 yılında Zeki Demirkubuz’un yönetmenliği yaptığı dram filminde başrollerinde Vildan Atasever, Engin Akyürek, Müge Ulusoy ve Ozan Bilen ile birlikte oynadı. Bu filmdeki rolü ile 26.İstanbul Film Festivali, En iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. 2009 yılında yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Tuncel Kurtiz’in başrollerde oynadığı "Ezel" dizisinde Tuncel Kurtiz’in oynadığı “Ramiz Dayı” ...
    Devamını oku

    Filmografi

    Geçmişteki Sır
    Geçmişteki Sır
    30 Kasım 2017
    Miraç
    Miraç
    21 Nisan 2017
    Beginner
    Beginner
    16 Kasım 2017
    Dağ 2
    Dağ 2
    3 Kasım 2016
    MilaT
    MilaT
    2015
    Kümes
    Kümes
    1 Aralık 2016
    Bu Son Olsun
    Bu Son Olsun
    6 Ocak 2012
    Dağ
    Dağ
    16 Kasım 2012
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Haber

    "Geçmişteki Sır" Filminin Afişi Yayınlandı!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    1 Mart 2017 Çarşamba
    Dağ 2 “İlk”lerle Dikkat Çekiyor!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    24 Ekim 2016 Pazartesi
    Alper Çağlar’ın yazıp yönettiği film, çekimlerde Türk sinemasındaki pek çok ilke imza attı.
    MİlaT'ta Bu Akşam
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    10 Nisan 2015 Cuma
    MİlaT bu akşam 2. bölümüyle 20.00'de TRT 1'de
    7 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top