Beyazperdem
Ufuk Bayraktar
facebookTweet
Görev Oyuncu, Kurgu, Senarist Daha fazlası
Uyruk Türk
Doğum tarihi 12 Eylül 1981 (İstanbul, Türkiye)
Yaş 36
13
yıllık kariyer
17
film ve dizi

Biyografi

12 Eylül 1981 tarihinde İstanbul’da doğdu. Bir abisi, bir kız kardeşi vardır. Liseyi Gürsoy Koleji’nde okuduktan sonra eğitim hayatını sonlandırdı. Babasının Cihangir’de işlettiği Firuzağa Kahvesi’nde çalışmaya başladı. Burada 2003 yılında ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi. Askerlik görevini 2002 yılında bitirdi. Bayraktar, 2006 yılında Zeki Demirkubuz’un yönetmenliği yaptığı dram filminde başrollerinde Vildan Atasever, Engin Akyürek, Müge Ulusoy ve Ozan Bilen ile birlikte oynadı. Bu filmdeki rolü ile 26.İstanbul Film Festivali, En iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. 2009 yılında yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Tuncel Kurtiz’in başrollerde oynadığı "Ezel" dizisinde Tuncel Kurtiz’in oynadığı “Ramiz Dayı” karakterinin gençliğini canlandırdı. Bu dizideki rolüyle ülke çapında üne kavuştu. Ufuk Bayraktar, Me... Daha fazlası

Filmografi

Geçmişteki Sır
Geçmişteki Sır
1 Aralık 2017
Miraç
Miraç
21 Nisan 2017
Beginner
Beginner
17 Kasım 2017
Dağ 2
Dağ 2
4 Kasım 2016
MilaT
MilaT
2015
Kümes
Kümes
2 Aralık 2016
Bu Son Olsun
Bu Son Olsun
6 Ocak 2012
Dağ
Dağ
16 Kasım 2012
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Haber

"Geçmişteki Sır" Filminin Afişi Yayınlandı!
HABERLER - Gündemdeki Filmler
1 Mart 2017 Çarşamba
Dağ 2 “İlk”lerle Dikkat Çekiyor!
HABERLER - Gündemdeki Filmler
24 Ekim 2016 Pazartesi
Alper Çağlar’ın yazıp yönettiği film, çekimlerde Türk sinemasındaki pek çok ilke imza attı.
MİlaT'ta Bu Akşam
HABERLER - Gündemdeki Diziler
10 Nisan 2015 Cuma
MİlaT bu akşam 2. bölümüyle 20.00'de TRT 1'de
7 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top