Hesabım
    Margot Robbie ve Brad Pitt'ten "The Thin Man" Yeniden Çevrimi Geliyor

    "Babylon" ve "Once Upon a Time in Hollywood" filmlerinde birlikte rol alan yıldızlar bu kez yapımcı olarak güçlerini birleştiriyorlar.

    Beyazperde

    Margot Robbie'nin LuckyChap yapım şirketi ve Brad Pitt'in Plan B Entertainment'ı, ortak yapımcılığını üstlenecekleri klasik "The Thin Man" filminin haklarını almak için özel görüşmelerde bulunuyor.

    Dashiell Hammett'in romanından uyarlanan 1934 yapımı orijinal film, zengin bir kadınla evlenerek işini bırakan eski dedektif Nick Charles'ın (William Powell) ve eşi Nora'nın (Myrna Loy) dedektiflik maceralarını konu alıyor. Eksantrik bir mucidin cinayetle suçlanması Nora'nın çok ilgisini çekince, ikili Nick'in prestijli kariyerini riske atma pahasına bu olayı aydınlatmaya girişirler...

    "The Thin Man" filmi beş devam filmine, 1950'lerin sonunda gelen bir televizyon dizisine ve Broadway müzikaline yol açacak kadar çok sevildi. Warner Bros. Pictures, bir zamanlar, senaryosunu David Koepp'in (Jurassic Park, Mission: Impossible) yazacağı, Rob Marshall'ın (Chicago, The Little Mermaid) yöneteceği, başrolünde ise Johnny Depp'in yer alacağı bir yeniden çevrim üstünde çalışsa da bu proje hiç bir zaman hayata geçirilemedi.

    "The Thin Man" serisinin hakları kısa süre önce açık artırmaya çıktı ve görüşmeler başladı. Pitt ve Robbie'in yapımcılığın yanı sıra başrolleri de üstlenip üstlenmeyeceği büyük merak konusu ancak devam eden SAG-AFTRA (Oyuncular Birliği) grevine saygı nedeniyle oyuncu seçimi tartışması şimdilik yapılmıyor. Projenin bundan sonraki adımı senaryo için bir yazarı görevlendirmek olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top