Beyazperdem
Rob Marshall
facebookTweet
Görev Yönetmen, Yapımcı, Koreograf
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 17 Ekim 1960
Yaş 58
15
yıllık kariyer
6
film ve dizi

Filmografi

Mary Poppins: Sihirli Dadı
Mary Poppins: Sihirli Dadı
27 Aralık 2018
Sihirli Orman
Sihirli Orman
20 Şubat 2015
Nine
Nine
26 Şubat 2010
Bir Geyşanın Anıları
Bir Geyşanın Anıları
10 Şubat 2006
Chicago
Chicago
7 Mart 2003
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

Haber

Michael Jackson Şarkılarıyla Aynı İsme Sahip Filmler
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
29 Ağustos 2018 Çarşamba
Sihirli Orman'ın Sakinleri Harekete Geçiyor!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
7 Kasım 2014 Cuma
Filmden ilk fragman beğeniye sunuldu!
Sihirli Orman Filminden Hareketli Posterler.
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
6 Kasım 2014 Perşembe
Sihirli Orman filminden, ana karakterleri tanıtan yeni posterler yayınlandı!
7 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top