Hesabım
    Zafer Algöz "Her Şey Aşk İçin"i Anlatıyor

    "Her Şey Aşk İçin" 20 Ekim'de sinemalarda...

    .

    Ahmet Kapucu'nun yazıp yönettiği, başrollerinde Zafer Algöz, Safa Sarı ve Gizem Sevim'in yer aldığı komedi filmi "Her Şey Aşk İçin"in vizyona girmesine sayılı günler kaldı. 20 Ekim'de sinema salonlarındaki yerini alacak olan film için Zafer Algöz'ün filmi anlattığı bir tanıtım videosu yayınlandı.

    "Her Şey Aşk İçin" evlenme kararı alan Sedef ve Alper'in hikayesini takip ediyor. Alper ve ailesi Sedef'i istemeye giderler ancak dedesi Emekli Albay İskender, Alper'in bedelli askerlik yaptığını öğrenince bu evliliğe rıza göstermez. Gençlerin evlenebilmesi için tek bir şartı vardır: Alper'i kendi çiftliğinde 30 gün sürecek bir askeri eğitime tabii tutmak.

    Çaresiz kalan Alper bu durumu mecburen kabul eder ama kendini tahmin ettiğinden çok daha zor durumların içinde bulur. Alper'in bu sırada İskender'in vasiyetini bulmasıyla işler değişir. Artık ortada yarım kalan bir aşk ve giderek hafızasını kaybeden bir adam vardır...

    Zafer Algöz, filmde canlandırdığı İskender karakterini annesinin büyük dayısına yani çocukluk idolüne benzettiğini belirtirken, kendisinin de filmdeki Alper gibi, ortaokul ve lise yıllarında her yaz dayısının yanına "askerlik yapmaya" gittiğini söylüyor ve filmi izlemeye gidenlerin "çok farklı bir sevda hikayesi" izleyeceklerini belirtiyor.

    "Her Şey Aşk İçin" 20 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top