Beyazperdem
Zafer Algöz
facebookTweet
Görev Oyuncu, Yönetmen
Uyruk Türk
Doğum tarihi 30 Ağustos 1961 (Kars,Türkiye)
Yaş 56
19
yıllık kariyer
24
film ve dizi

Filmografi

Arif v 216
Arif v 216
4 Ocak 2018
Deli Aşk
Deli Aşk
9 Mart 2017
Deli Dumrul
Deli Dumrul
1 Eylül 2017
Görevimiz Tatil
Görevimiz Tatil
22 Şubat 2018
Kaçma Birader
Kaçma Birader
4 Mart 2016
Yok Artık! 2
Yok Artık! 2
7 Ekim 2016
Ali Baba ve 7 Cüceler
Ali Baba ve 7 Cüceler
13 Kasım 2015
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

12 Fotoğraf

Haber

 Arif v 216'dan Senaryo Hatıratı!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
23 Mart 2017 Perşembe
Zafer Algöz'ü Hiç Böyle Görmediniz!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
28 Şubat 2017 Salı
Zafer Algöz "Deli Aşk" filmi için geçkin güzel Carol oldu.
Behzat Ç. Hayranlarına Harika Haber
HABERLER - Gündemdeki Diziler
27 Aralık 2016 Salı
Erdal Beşikçioğlu açıkladı
10 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top