Hesabım
    Michael Mann, Yeni Filminin "Heat 2" Olacağını Doğruladı

    Yönetmen "Büyük Hesaplaşma" devam filminde Adam Driver'ın rol almasını istiyor.

    .

    Michael Mann, bir sonraki projesi olarak, 1995 yapımı, Al Pacino ve Robert De Niro'lu polisiye dram filmi "Heat"in (Büyük Hesaplaşma) devam filmini çekeceğini doğruladı.

    Contenders Londra etkinliğinde son filmi "Ferrari"nin tanıtımını yaparken Deadline'a konuşan yönetmen, "Ferrari"nin basın kampanyası sona erdiğinde "Heat 2" için çalışmaya başlayacağını açıkladı: "Evet. Meg Gardiner ve ben, Ferrari'yi çekerken ortaya çıkan Heat 2 romanını yazdık. Çok iyi oldu. Bundan sonra bunu çekmeyi planlıyorum.

    Mann, romanın çıkışından bu yana bunu sinemaya aktarmak istediğini söylese de son röportajlarından birinde "Bu filmi yapmak istiyorum, ama yapmazsam da eksik kalmayacağım" demişti.

    "Ferrari"de Enzo Ferrari'ye hayat veren Adam Driver'ın adı "Heat 2" için de geçiyor. Deadline daha önce Driver'ın, kariyerinin sonunda tüyler ürpertici bir sonla karşılaşan genç Neil McCauley'i canlandırmak için görüşmelerde bulunduğunu iddia etmişti. Mann'a bir kez daha Driver'la çalışma olasılıkları soruldu ama yönetmen SAG-AFTRA grevi nedeniyle dikkatli bir şekilde tarafsız davranarak şu yanıtı verdi:

    "Belki. Henüz bunun hakkında konuşmuyoruz. Şöyle söyleyeyim: Adam ve ben [Ferrari'de] çok iyi anlaşıyorduk. Oldukça yoğun olan aynı iş ahlakına sahibiz. Birbirimizden hoşlanıyoruz ve sanatsal açıdan birlikte çalışarak harika zaman geçirdik.

    Mann ve Gardiner'in birlikte kaleme aldığı roman, iki farklı zaman dilimi arasında atlayarak hem "Heat" filmindeki olayların hemen sonrasını hem de hikayenin geçmişini ele alıyor.

    Al Pacino, Gençliğini Timothée Chalamet'nin Canlandırmasını İstiyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top