Hesabım
    "Güven Bana" Sinemalarda!

    Selçuk Aydemir imzalı "Güven Bana" sinema salonlarındaki yerini aldı!

    Yapımını Aytaç Medya, yapımcılığını Anıl Oğuz’un üstlendiği, Selçuk Aydemir tarafından yazılıp yönetilen "Güven Bana" vizyona girdi!

    Her kuşağın en sevilen oyuncularını bir araya getiren sezonun en iddialı komedisi "Güven Bana" hem hikayesiyle hem de ustalık dolu performanslarıyla çok sevilecek. Filmde Cihangir Ceyhan, Ufuk Bayraktar, Okan Cabalar gibi genç kuşak komedi oyuncularına Türk sinemasının duayen sanatçıları Erdal Özyağcılar, Zihni Göktay, Köksal Engür ve Yılmaz Gruda eşlik ediyor.

    "Güven Bana", tefeciye borçlu olan Özcan ve Sercan'ın başına gelenleri anlatıyor. İkili borçlarını ödeyebilmek için alacakları oldukları Müslüm dayılarının yanına giderler ancak dayıları tam parayı ödeyeceği sırada kalp krizi geçirerek ölür. Bu durum üzerine Özcan ve Sercan, dayılarının cebinden kendilerine ait olan parayı alıp, borçlarını ödemek için tefeciye giderler. Ancak burada onları büyük bir sürpriz bekler: paralar sahtedir! Sahte paraları geri bırakmak için cenaze evine gelen kardeşler, kendilerini bir maceranın içinde bulur...

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan, Serap Önder, Tuncay Beyazıt gibi değerli oyuncuların yer aldığı "Güven Bana"i yakın zamanda aramızdan ayrılan iki usta oyuncu Köksal Engür ve Yılmaz Gruda’nın yer aldığı son proje olmasıyla özel bir anlam taşıyor.

    "Güven Bana" şimdi sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top