Hesabım
    Tom Hardy ve Austin Butler Liderliğindeki "The Bikeriders" Süresiz Olarak Ertelendi

    Jeff Nichols'ın motosiklet çetesi filmi belirsiz bir tarihe ertelendi.

    20th Century Studios

    New Regency, Jeff Nichols'un ödül sezonunda öne çıkması beklenen "The Bikeriders" filminin devam eden oyuncular grevi nedeniyle süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

    ABD'de ve diğer bazı ülkelerde 1 Aralık'ta vizyona girmesi planlanan filmde Tom Hardy, Jodie Comer, Austin Butler ve Michael Shannon rol alıyor. Film vizyon takviminden kaldırılırken, yeni bir tarih belirlenmedi.

    Oyuncuların SAG-AFTRA grevi süresince herhangi bir tanıtım kampanyasına ya da galaya katılması, projelerinden bahsetmesi yasak. New Regency ise filmin tanıtım turlarında yıldız oyuncularını ön plana çıkarmak ve onlardan yararlanmak istiyor. Bu durumda film muhtemelen grev bittikten sonra izleyicilerle buluşacak. Grevin ne zaman sona erebileceğine dair ise herhangi bir gösterge yok.

    Ancak filmin yine de bu yılki ödül yarışına katılmaya hak kazanması amaçlanıyor, dolayısıyla yeni yıl öncesinde sınırlı bir şekilde vizyona girmesi hala mümkün görünüyor. Diğer yandan Şükran Günü sonrası hafta sonuna artık “Renaissance: A Film by Beyonce” konser filminin tek başına damga vuracak.

    "The Bikeriders"ın Danny Lyon'un fotoğraf kitabından ilham alan hikayesi, 1960'larda geçiyor ve bir motosiklet kulübünün on yıl boyunca nasıl daha tehlikeli ve uğursuz bir şey olmaya doğru ilerlediğini anlatıyor.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Mike Faist, Boyd Holbrook, Damon Herriman, Beau Knapp, Emory Cohen, Karl Glusman, Toby Wallace, Norman Reedus ve Happy Anderson yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top