Hesabım
    Adam Driver Başrollü "Ferrari"nin Yeni Fragmanı Yayınlandı

    Michael Mann imzalı filmde Penelope Cruz da rol alıyor.

    Ağustos ayında yayınlanan ilk teaser fragmanın ardından, Michael Mann'in "Ferrari" biyografisinin tam fragmanı da yayınlandı. Filmde Adam Driver, Enzo Ferrari'ye hayat verirken Penelope Cruz ise eşi Laura Ferrari'yi canlandırıyor.

    Hikaye, 1957 yılının yazında geçiyor. Formula 1 gösterisinin arkasında eski yarışçı Enzo Ferrari krizdedir. Kendisinin ve eşi Laura'nın on yıl önce sıfırdan inşa ettiği fabrika iflasla karşı karşıyadır. Çiftin dengesiz evliliği de bir yıl önce oğulları Dino'yu kaybetmeleri nedeniyle darbe almıştır ve Ferrari, Lina Lardi'den olan oğlu Piero'yu eşine kabul ettirmekte zorlanır. Tüm bunların üstüne felaketle sonuçlanacak olan Mille Miglia yarışı yaklaşmaktadır...

    Senaryosu Troy Kennedy Martin tarafından yazılan "Ferrari"de Driver ve Cruz'a Shailene Woodley, Jack O'Connell, Sarah Gadon, Patrick Dempsey ve Gabriel Leone eşlik ediyor. Proje, ünlü "Heat" ve "The Insider" yönetmeninin sekiz yıl önceki "Blackhat"ten bu yana ilk filmi olma özelliğini taşıyor.

    Film bu yıl için büyük bir potansiyel Oscar adayı olarak gösteriliyordu, ancak sonbahar film festivali turundaki gösterimleri beklenenden biraz daha yumuşak eleştiriler aldı.

    "Ferrari" 22 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top