Hesabım
    Robert Downey Jr.'ın Iron Man Rolüne Geri Döneceği İddia Ediliyor

    Marvel Studios'un orijinal Avengers ekibini geri getirmek istediğine yönelik raporların ardından, Robert Downey Jr.'ın stüdyo ile anlaştığı iddia edildi.

    Marvel Studios

    Geçtiğimiz hafta Variety tarafından yayınlanan ve Marvel Studios'un "Infinity Saga"nın sonuçlanmasının ardından yaşadığı kötü gidişatı durdurmak için düşündüğü önlemlere yer veren bir makalede, stüdyonun orijinal Avengers ekibini geri getirmeyi düşündüğü ortaya çıkmıştı. Hatta buna Iron Man ve Black Widow gibi ölmüş karakterler de dahildi.

    Robert Downey Jr.'ın Marvel Sinematik Evreni'ni başlatan "Iron Man" filminden itibaren başarıyla canlandırdığı Tony Stark/Iron Man, 2019 yapımı "Avengers: Endgame"de öldü ve aktör ikonik rolüne veda etti. O günden itibaren MCU dışındaki projelere odaklanan Robert Downey Jr. "What If...?" dizisindeki karakterinin seslendirmesini yapmayı da kabul etmemişti.

    Marvel Studios, Orijinal Avengers Ekibini Geri Getirmeyi Düşünüyor

    Marvel Studios'un orijinal Avengers'ı geri getirmeye yönelik tartışmalar yaptığının ortaya çıkmasının ardından, şimdi Robert Downey Jr.'ın Iron Man rolüne geri dönmek için stüdyoyla çoktan anlaştığı iddia ediliyor. Bu iddia, X/Twitter'da film habercisi MyTimeToShineHello'nun "RDJ geri dönmeyi zaten kabul etti" şeklindeki paylaşımıyla birlikte yayıldı, ancak ne stüdyodan ne de aktörden konuyla ilgili herhangi bir açıklama geldi.

    Tüm bunların yanı sıra, stüdyonun Avengers ekibini geri getirme planına tam anlamıyla bağlı olup olmadığı da henüz kesin değil. Sektörün durumu göz önüne alındığında, Iron Man'i geri getirecek yeni bir Avengers filmi yapma fikri, Marvel Studios'ın eski büyük gişe rakamlarına geri dönme isteği açısından son derece anlaşılabilir. Marvel Sinematik Evreni'nin bağlayıcı gücü diyebileceğimiz Iron Man'in ve Robert Downey Jr.'ın da ne kadar sevildiği ortada...

    Yeni çoklu evren hikayeleriyle birlikte artık ölmüş karakterlerin farklı evrenlerdeki versiyonları da filmlere dahil olabileceğinden şu noktada Marvel için hiçbir şey imkansız değil. Ancak bu iddiaların gerçek çıkıp çıkmayacağını görmek için beklememiz gerekiyor.

    Doctor Doom, Marvel Sinematik Evreni'nde Kang'ın Yerini Alabilir

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top