Hesabım
    "Venom 3" Beklenenden Daha Geç Vizyona Girecek

    Tom Hardy, Kelly Marcel'in yönettiği filmle Venom rolüne geri dönüyor.

    Sony

    Sony Pictures, Marvel çizgi romanlarındaki Spider-Man düşmanlarına odaklanan Spider-Man evreninin merakla beklenen üçüncü "Venom" filminin vizyon tarihini erteledi.

    Filmin vizyon tarihi daha önce 14 Temmuz 2024'tü ancak şimdi 8 Kasım 2024'te vizyona girecek. Bu tarih, Sony'nin daha önce duyurulmamış bir Marvel filmi için belirlediği bir tarihti. Stüdyo ayrıca o tarihte film IMAX ekranlarını da ayırdı.

    Projenin çekimleri Haziran ayı sonunda İspanya'da başladı ve prodüksiyon daha sonra Londra'da devam edecek. Oyuncular grevi başladığında çekimler başlayalı yalnızca birkaç hafta olmuştu. Diğer birçok proje gibi "Venom 3"ün çekimleri grev nedeniyle durduruldu. Şimdi, SAG-AFTRA'nın 118 günlük grevini sonlandırmasıyla birlikte yapım ekibi çekimlere mümkün olan en kısa sürede geri dönmeyi hedefliyor.

    Kelly Marcel, filmin yıldızı Tom Hardy ile birlikte yazdığı bir hikayeye dayanarak, filmi yazıp yönetiyor. Juno Temple ve Chiwetel Ejiofor da açıklanmayan kilit rollerde Tom Hardy'e eşlik edecek.

    "Venom 3"ün ertelenmesi, grevin sona ermesinin ardından, yapımların yeniden ayağa kalkmak için yarıştığı ve stüdyoların film takvimlerini yeniden yapılandırmaya çalıştığı karmaşık bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Şimdiye kadar ertelenen onlarca film için setlere geri dönülürken, vizyon tarihi kaydırılan filmler de domino etkisi yaratmaya devam edecek.

    Önceki iki "Venom" filmi dünya çapında gişede 1,36 milyar dolar hasılat elde etmişti; her iki film de sırasıyla Ekim 2018 ve 2021'de büyük ilgi görmüştü. "Venom 3", önümüzdeki yıl beyaz perdeye çıkacak üç Sony Pictures Universe of Marvel Characters (SPUMC) filminden biri olacak; diğer ikisi Şubat'ta vizyona girecek "Madame Web" ve Ağustos'ta vizyona girecek "Kraven the Hunter."

    Merakla beklenen animasyon devam filmi “Spider-Man: Beyond the Spider-Verse” için ise henüz bir çıkış tarihi belirlemedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top