Hesabım
    Denis Villeneuve’ün Sıradaki Filmi Zendaya'lı "Cleopatra" Olabilir

    "Dune" yıldızları Zendaya, Timothee Chalamet ve Daniel Craig'in projeye dahil olabileceği konuşuluyor.

    .

    Hayranlar Denis Villeneuve imzalı bilim kurgu destanının devam filmi "Dune: Part Two"yu dört gözle beklerken, ünlü yönetmen sıradaki projesini bulmuş olabilir.

    Film habercisi Daniel Richtman (World of Reel aracılığıyla), Villeneuve'ün bir sonraki filminin Sony Pictures'ta yapım aşamasında olan ve görünüşe göre önümüzdeki yıl çekime başlamayı hedefleyen "Cleopatra" filmi olacağını iddia etti.

    Napoleon” yazarı David Scarpa, filmi Stacey Schiff'in çok satan "Cleopatra: A Life" kitabına dayanarak kaleme aldı. Hem Villeneuve hem de Scarpa yıllardır projeyle birlikte anılıyor. Scarpa 2017'de bunun uzun bir biyografi olmadığını, daha ziyade kirli, kanlı, seksi ve daha fazlasını içeren sade ve kötü bir politik gerilim olduğunu söylemişti.

    Yeni rapor ayrıca Villeneuve'ün "Dune" yıldızları Zendaya ve Timothee Chalamet'in burada sırasıyla Kleopatra ve Octavius ​​olarak yeniden bir araya gelebileceğini, eski James Bond Daniel Craig'in ise Julius Caesar için düşünüldüğünü ileri sürüyor.

    Bu proje, Mısır kraliçesinin Gal Gadot tarafından canlandırılacağı diğer uzun soluklu biyografik film ile bağlantılı değil. Gal Gadot liderliğindeki filmi Kari Skogland yönetecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top