Hesabım
    Tom Hiddleston Yeni Filmini "Esaretin Bedeli"ne Benzetti

    Hiddleston, Mike Flanagan'ın yöneteceği Stephen King uyarlaması "The Life of Chuck"ta başrolü üstleniyor.

    .

    Tom Hiddleston, Mike Flanagan'ın yöneteceği sıradaki filmi "The Life of Chuck" hakkında konuştu ve Stephen King'in aynı adlı eserinden uyarlanan filmi, diğer bir King eseri olan ve sinemaya da uyarlanan "Shawhshank Redemption"a (Esaretin Bedeli) benzetti.

    "The Life of Chuck" Charles Krantz adlı sıradan bir adamın biyografisini anlatan birbiriyle bağlantılı üç ayrı öyküden oluşuyor. Sondan başa doğru akan hikayeler, Charles'ın 39 yaşında beyin tümöründen ölmesiyle başlıyor ve sözde perili bir evde geçirdiği çocukluğuyla bitiyor. Öykü, King'in 2020 tarihli antoloji koleksiyonu “If It Bleeds”de yayımlandı.

    Josh Horowitz ile konuşan Hiddleston, filmi çekerken büyük keyif aldığını belirterek şunları söyledi:

    "'The Life of Chuck'ı tamamladım. Mike Flanagan, ekibi ve şirketiyle çok güzel vakit geçirdim. Her zaman birlikte çalıştığı gerçek bir oyuncu topluluğu var ama aynı zamanda bazı yeni oyuncular da var ve bu sefer Stephen King de var. Sanırım o, Stephen King'in birincil yorumcusu.

    Bu materyalin ve kısa öykülerin sevdiğim yanı, The Shawshank Redemption'ı yazan Stephen King'in yankıları gibi görünmesiydi. Hikayede gerçekten hayatın yanında olan, onu okuduğumda gerçekten bağlandığım bir sıcaklık ve bir tür ruh var. Bu en sıra dışı senaryoydu. Hemen ona bağlandım. Ve sonra senaryoyu yazan kişi Mike Flanagan'dı. Tanıştığımızda bunun harika olduğunu söyledim. 'Gelip yapabilir miyim? Lütfen gelip yapabilir miyim?' dedim ve evet, harika zaman geçirdik."

    "The Life of Chuck" Mike Flanagan'ın "Doctor Sleep" ve "Gerald's Game"den sonraki üçüncü Stephen King uyarlaması olacak. Yazar ve yönetmen, yine bir King uyarlaması olan "Dark Tower" dizisi için de çalışmalarını sürdürüyor.

    Çoğunlukla korku romanlarıyla tanınan King, tipik ürkütücü hikaye ve romanlarının dışında, "The Life of Chuck" gibi çok sayıda kısa öykü ve roman yazdı. "The Shawshank Redemption", "Stand By Me" ve "The Green Mile" dahil olmak üzere King'in korku eserlerinin uyarlamaları kadar inanılmaz olan başka birçok kısa öykü ve roman da filmlere dönüştürüldü.

    Tom Hiddleston'ın yanı sıra; Matthew Lillard, Kate Siegel, Rahul Kohli, Karen Gillan, Chiwetel Ejiofor, Jacob Tremblay, Samantha Sloyan ve Mark Hamill'in rol aldığı "The Life of Chuck"ın vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top