Hesabım
    Jason Momoa "Aquaman 2" Sonrası DC Geleceği Hakkında Konuştu

    "Aquaman ve Kayıp Krallık" 22 Aralık'ta Sinemalarda!

    Warner Bros.

    Vizyon tarihi hızla yaklaşan “Aquaman ve Kayıp Krallık” DC Genişletilmiş Evreni'nin sonunu işaret ettiği gibi muhtemelen Jason Momoa'nın kahramanının olarak son yolculuğunu da işaret ediyor.

    Ancak her ne olursa olsun Momoa'nın DC Evreni'ndeki geleceği parlak görünüyor. Yakın zamanda Jimmy Fallon'ın sunduğu The Tonight Show'a katıldığında aktöre Aquaman rolü ve DC dünyasındaki genel durumu soruldu.

    "Yani bu, DCEU evreninin sonu gibi bir şey" diyen Momoa sözlerine şöyle devam etti: "Ama evet, DC'de her zaman benim için bir yer olacak. Onlar beni seviyor."

    Momoa'nın Aquaman rolüne veda ettikten sonra, James Gunn ve Peter Safran'ın yönettiği DC Stüdyolarında Lobo rolünü üstleneceği yönündeki dedikodular uzun süredir devam ediyor. Safran da bir süre önce, Momoa'nın yeni DC Evreni'nde bir yeri olacağını söylemişti.

    DCEU'nun Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot gibi diğer önemli oyuncularının aksine Momoa'nın DC Evreni'nde yer almaya devam etmesi şimdilik resmi bir açıklama yapılmasa da kesin gibi duruyor. Aktörün Aquaman'i canlandırmaya mı devam edeceği ya da Lobo gibi yeni bir karaktere mi hayat vereceği ise zaman içinde belli olacak.

    22 Aralık'ta vizyona girecek olaran "Aquman and the Lost Kingom"da Arthur Curry/Aquaman, elinde herkesi yok edecek kadar güçlü eski bir silah olan Black Manta'ya (Yahya Abdul-Mateen II) karşı, hapisteki üvey kardeşi Orm (Patrick Wilson) ile güç birliği yapmak zorunda kalıyor.

    "Aquaman ve Kayıp Krallık" Krizi: Amber Heard'ün Kovulmaması İçin Elon Musk Devreye Girmiş!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top