Hesabım
    "Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı"dan Yeni Fragman

    Murat Göğebakan'ın hayatını anlatan filmin fragmanı yayınlandı.

    Yapımını CNS Production ve HM Production’ın üstlendiği, Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü sinema perdesine taşıyan "Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı" filminin fragmanı yayınlandı.

    Filmde unutulmaz sanatçı Murat Göğebakan'ı Burak Sevinç canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Tuvana Türkay, Hande Soral, Merve Kansu, Necmi Yapıcı, Feride Çetin, Levent Tülek, Durukan Çelikkaya, Faruk Pakiş ve Güney Kılınç yer alıyor.

    Zorlu koşullarda süren hayatında, yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmek zorunda kalıyor.

    "Ben Sana Aşık Oldum" ve "Vurgunum" şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran Murat Göğebakan’ın mücadelesinden yola çıkılarak hazırlanan filmin yönetmenliğini Ali Ayyıldız üstlenirken, senaryo da Ali Ayyıldız, Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak'ın imzası taşıyor.

    Kral FM’in medya sponsoru olduğu film, milyonların kalbindeki yeri hiç eksilmeyen Göğebakan’ın hayata tutunma hikayesini, başarı müzik yolculuğunu ve aşk ile olan sınavlarını anlatıyor.

    "Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı" 8 Aralık’ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top