Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Tuvana Türkay
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 3 Ekim 1990 (İstanbul, Türkiye)
    Yaş 29
    9
    yıllık kariyer
    14
    film ve dizi

    Biyografi

    Tuvana Türkay, 3 Ekim 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Beykent Üniversitesi Radyo TV Sinema bölümünde okuyan Türkay henüz 9 yaşındayken reklam filmlerine oynamaya başladı. Çeşitli kurumlardan oyunculuk, şan ve diksiyon dersleri alan Tuvana Türkay, 2009 yılında yayınlanan “Ayrılık” dizisinde yer aldı. İlk sinema filmi “Güvercin Uçuverdi”de Atalay Demirci ile başrolde oynayan Türkay, ayrıca “Kara Para Aşk”, “Yer Gök Aşk”, “Sen Sağ Ben Selamet”, “Bir Nefes Yeter”, “Deli Gönül” gibi birçok dizi ve filmde yer aldı.

    Filmografi

    Ağır Romantik
    Ağır Romantik
    15 Şubat 2020
    Bir Nefes Yeter
    Bir Nefes Yeter
    13 Ekim 2017
    Olanlar Oldu
    Olanlar Oldu
    20 Ocak 2017
    Bizans Oyunları
    Bizans Oyunları
    15 Ocak 2016
    Oyunbozan
    Oyunbozan
    2016
    Sen Sağ Ben Selamet
    Sen Sağ Ben Selamet
    16 Aralık 2016
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Tuvana Türkay Kimdir? 0:42
    2 093 gösterim

    Fotoğraflar

    Haber

    "Ağır Romantik" Filminden Afiş Paylaşıldı!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    13 Aralık 2019 Cuma
    Oyunbozan Ekranlara Veda Ediyor
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    5 Mayıs 2016 Perşembe
    Bir dizi daha final yapıyor
    Oyunbozan’dan İlk Fragman Geldi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    15 Mart 2016 Salı
    İntikam üzerine kurulan oyunlar
    7 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top