Hesabım
    Willem Dafoe "Beetlejuice 2"de Hangi Karakteri Canlandırıyor?

    "Beter Böcek" devam filminin çekimleri tamamlandı.

    .

    Tim Burton'ın "Beetlejuice" devam filminin çekimleri yakın zamanda tamamlandı. 2024 sonbaharında vizyona girmesi planlanan filmin önünde şimdi birkaç ay sürecek bir post prodüksiyon süreci var.

    İkonik Beetlejuice rolüne geri dönen Michael Keaton'ın yanı sıra, orijinal filmdeki Lydia Deetz karakterine hayat veren Winona Ryder ve Lydia'nın annesi Delia Deetz olarak Catherine O'Hara da devam filminde rol alıyor.

    "Wednesday" yıldızı Jenna Ortega, Lydia'nın kızını canlandıracak ve filmdeki olayların merkezinde olacak. "Beetlejuice 2"de ayrıca Willem Dafoe, Justin Theroux ve Monica Bellucci gibi yeni yüzler de rol alıyor.

    Bu isimlerin rollerine ilişkin ayrıntılar şu ana kadar büyük oranda gizli tutulsa da Bellucci'nin Bettlejuice karakterinin eşi, Dafoe'nin ise öbür dünyada bir memuru canlandıracağı biliniyordu. Bu hafta sonu Marakeş Film Festivali'ne katılan Dafoe, Variety'ye karakteriyle ilgili yeni ayrıntılar verdi:

    "Henüz herhangi bir görüntü izlemedim ama çekmesi eğlenceliydi. Ahirette bir polis memurunu oynuyorum, yani ölü bir insanım.

    Ve hayatta bir B-film aksiyon yıldızıydım ama bir kaza geçirdim ve bu da beni diğer tarafa gönderdi. Becerilerim sayesinde ahirette dedektif bir karakter oldum.

    İşte bu benim işim. Ama bu, [hayattayken] kim olduğum gerçeğiyle renkleniyor: bir B filmi aksiyon yıldızı."

    Bu yılın başlarında film hakkında uzun uzun konuşan Keaton, filmi, yıllardır yaşadığı en eğlenceli film olarak nitelendirmiş ve ilk filmi çektikleri gibi pratik efektler kullandıklarını ve mümkün olduğunda bilgisayar efekti kullanmaktan kaçınarak her şeyi elle yaptıklarını belirtmişti.

    "Beetlejuice 2" 6 Eylül 2024'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top