Hesabım
    Bob Marley: One Love'dan Yeni Fragman

    Film 16 Şubat 2024'te sinemalarda olacak..

    Paramount Pictures

    Ünlü reggae şarkıcısı Bob Marley'in hayatına odaklanan yeni biyografik film hakkında daha fazla ayrıntıyı ortaya koyan Bob Marley: One Love'dan yeni bir fragman yayınlandı. Fragman, efsanevi şarkıcının müziğinin yanı sıra, barış mesajlarının onu nasıl hedef haline getirdiğine odaklanan etkileyici bir biyografi vaat ediyor. Marley'nin müziğini Jamaika halkını temsil etmek için kullandığı birçok yürek parçalayıcı sahne içeriyor.

    Efsane müzisyeni Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders) canlandırırken, eşi Rita'ya Lashana Lynch (No Time To Die) hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Jesse Cilio, James Norton, Michael Gandolfini, Nadine Marshall ve Anthony Welsh gibi isimler yer alıyor.

    "Bob Marley: One Love"ın yönetmenliğini, Serena Kardeşler'in hikayesini anlatan "King Richard"'ın yönetmeni Reinaldo Marcus Green üstleniyor. Filmin senaryosunu ise Zach Baylin, Frank E. Flowers ve Terence Winter kaleme aldı. İngiltere ve Jamaika'da çekilen projenin yapımcılığını Ziggy Marley üstleniyor.

    "Bob Marley: One Love"dan İlk Tanıtım Yayınlandı!

    Bob Marley: One Love'ın gerçek hikayesi onun barış şarkılarıyla yıldızlığa yükselişine ve bu şarkılar yüzünden nasıl siyasi şiddetin hedefi haline geldiğine odaklanacak. Ve muhtemelen film, 1981'de henüz 36 yaşındayken hayatını kaybeden Marley'nin zamansız ölümünü de ele alacak.

    Marley, kariyeri boyunca onu politik bir hedef haline getiren farklı müzik tarzı ve sosyal aktivizmiyle ün kazandı. Kariyeri boyunca "Everything's Gonna Be Alright" ve "One Love" dahil pek çok tanınmış şarkı yazdı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "Bob Marley: One Love"dan İlk Tanıtım Yayınlandı!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top