Hesabım
    Daniel Kaluuya İmzalı Bilim Kurgu "The Kitchen"dan İlk Fragman

    Netflix, distopik bir gelecekte geçen bilim kurgu - gerilim filminin ilk fragmanını yayınladı.

    Netflix, Oscar ödüllü Daniel Kaluuya ve Kibwe Tavares'in birlikte yönettiği bilim kurgu - gerilim draması "The Kitchen"ın fragmanını yayınladı.

    Netflix'in açıklamasına göre, film distopik bir gelecekte Londra'da geçiyor ve zenginlerle fakirler arasındaki uçurumun tamamıyla açıldığı bir dönemi ele alıyor.

    Londra'nın bu versiyonunda tüm sosyal konut türleri ortadan kaldırılmıştır ve geriye yalnızca "Mutfak" (The Kitchen) kalmıştır. Burada, ev dedikleri yerden taşınmayı reddeden bir toplulukla tanışırız.

    Toplulukta zolarak burada yaşayan ve umutsuzca bir çıkış yolu bulmaya çalışan yalnız Izi ile annesini kaybeden ve yeni bir aile arayan 12 yaşındaki Benji, kendilerine karşı kurulmuş bu sistemde ilişki kurmaya çalışırlar...

    "The Kitchen"da, Izi rolünde "Top Boy"dan Kano olarak da bilinen müzisyen Kane Robinson ve Benji rolünde yeni oyuncu Jedaiah Bannerman yer alıyor. Kadronun geri kalanı ise Hope Ikpoku Jnr, Ian Wright, BackRoad Gee, Cristale, Teija Kabs ve Demmy Ladipo'dan oluşuyor.

    "Get Out" ve "Widows" yıldızı Kaluuya filmin senaryosunu Joe Murtagh'la birlikte yazdı. Film, Kaluuya ve Tavaraes'in ilk yönetmenlik denemesine işaret ediyor. "The Kitchen" 19 Ocak'ta Netflix kütüphanesine eklenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top