Hesabım
    Liam Hemsworth ve Russell Crowe'lu "Land of Bad"den Fragman

    Askeri gerilim filminde Russell Crowe mahsur kalan bir askerin tek umudu...

    Başrollerinde Liam Hemsworth ve Russell Crowe'un yer aldığı aksiyon gerilim filmi “Land of Bad”ın resmi fragmanı yayınlandı.

    Liam Hemsworth, seçkin bir çıkarma ekibinin parçası olan çaylak bir Özel Kuvvetler subayını canlandırıyor. Asker, Güney Filipinler'deki gizli operasyonunun bir pusu sonrasında raydan çıktığını fark eder.

    Düşman bölgesinin derinliklerinde mahsur kalmıştır ve sayıca az olmalarına rağmen kimseyi geride bırakmamaya kararlıdır. Ancak hava saldırısı yaklaşırken pek umut yok gibi görünüyor.

    Her hareketlerinin son hamle olabileceği bu bölgeden kurtulmaları, Crowe'un canlandırdığı Hava Kuvvetleri drone pilotu Reaper'ın yardımına bağlıdır. Reaper onların gökyüzündeki gözü olarak, ekibi düşman bölgesinden çıkarmak için uğraşır.

    Hemsworth kardeşlerin en büyüğü Luke Hemsworth'ün de rol aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ricky Whittle, Milo Ventimiglia, Daniel MacPherson ve George Burgess yer alıyor. R dereceli film William Eubank tarafından yönetildi, ülkemizdeki vizyon tarihiyse henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top