Hesabım
    "Çığlık 7"de Ayrılıklar Sürüyor: Proje Yönetmensiz Kaldı!

    Yönetmen Christopher Landon, "Scream VII"den haftalar önce ayrıldığını duyurdu.

    Paramount Pictures

    Sosyal medyada Filistin'e destek mesajları paylaşan Melissa Barrera'nın kovulması ve Jenna Ortega'nın çalışma takvimi yoğunluğu nedeniyle projeden çıkmasının ardından, yedinci Çığlık filminde büyük bir ayrılık daha yaşandı.

    Yönetmen Christopher Landon (Happy Death Day, Freaky) sosyal medyada “Scream VII”den ayrıldığını duyurdu. Landon, X/Twitter'da yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    Filistin'e Destek Mesajı Paylaşan Melissa Barrera "Çığlık 7"den Kovuldu

    "Sanırım şu an Scream 7'den haftalar önce resmen çıktığımı duyurmak için en iyi zaman. Bu bazılarını hayal kırıklığına uğratacak, bazılarını da sevindirecek. Kabusa dönüşen rüya gibi bir işti. Ve katılan herkes için kalbim kırıldı. Herkes. Ama devam etme zamanı.

    Wes'in [Craven] mirasının gelişeceğini ve bölünmüş bir dünyanın gürültüsünü aşacağını ummaktan başka ekleyecek hiçbir şeyim yok. Onun ve Kevin'in [Williamson] yarattığı şey muhteşem bir şey ve onların ışıltısının tadını çıkarırken en kısa anı bile yaşamaktan onur duydum."

    Landon'un Çığlık'ın yönetmen koltuğunu, seriyi başarılı bir şekilde başlatan "Scream" ve devam filmi "Scream VI"nın yönetmenleri Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'ten devralacağı ilk kez Ağustos ayı başında duyurulmuştu. Açıklaması Barrera ve Ortega'yla eş zamanlı olarak projeden çıktığını öne sürüyor.

    "Scream 7" Krizi: Jenna Ortega Ayrıldı, Neve Campell & Patrick Dempsey İsteniyor!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top