Hesabım
    "Kardeş Takımı" Sinemalarda!

    Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram çiftinin rol aldığı "Kardeş Takımı" sinema salonlarındaki yerini aldı.

    Dört kardeşin, anne ve babalarının aslında birer gizli ajan olduğunu öğrenmesiyle birlikte yaşadığı eğlenceli macerayı anlatan "Kardeş Takımı" filmi sinema salonlarında seyircilerini bekliyor!

    Sevilen oyuncu çift Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram'ın rol aldığı "Kardeş Takımı"nda ikiliye Çağan Efe Ak, Ecrin Su Çoban, Mehmet Aybars Kaya, Mert Denizmen, Melis İşiten, Gülhan Tekin eşlik ediyor. Senaryosu Elif Dede ve Meriç Aydın tarafından yazılan film Mustafa Kotan tarafından yönetildi.

    "Kardeş Takımı" Karakterlerini Tanıyalım!

    "Kardeş Takımı"nın konusu kısaca şöyle: Deniz, Derya, Ali ve Yaz'ın sıradan olması gereken bir gün, ebeveynlerinin birer gizli ajan olduklarını öğrenmeleriyle bambaşka bir hal alır. Anne ve babaları, olağanüstü teknolojilerin korunduğu TeknoStar için çalışmaktadırlar ancak bu teknolojileri ele geçirmek isteyen kötü güçler tarafından kaçırılmışlardır.

    TeknoStar, Dünya’nın geleceğine yön veren yüzlerce teknolojik icat ve yazılımın saklandığı önemli bir merkezdir. Evlerindeki gizli bir bölmede saklanan süper bilgisayar TA-OZ 4000 namıdiğer TAKOZ’un (Yekta Kopan tarafından seslendiriliyor) yardımlarıyla hem anne ve babalarını hem de Dünya’nın geleceğini kurtarmak için maceraya atılan 4 kardeş; bu zorlu yolculukta gerçek bir kardeş takımına dönüşeceklerdir.

    "Kardeş Takımı" şimdi sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top