Hesabım
    "Zaferin Rengi" Fragman: İşgal Altındaki İstanbul'da Futbolla Direniş!

    "Zaferin Rengi" 16 Şubat'ta sinemalarda!

    Sezonun merakla beklenen filmi "Zaferin Rengi"nden ilk fragman yayınlandı. 1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek olaylara dayanan film, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alıyor.

    Türk spor tarihine damgasını vurmuş en önemli futbol başarılarımızdan biri olan Harington Kupası’yla final yapacak olan film, 16 Şubat’ta sinemalarda izleyici ile buluşacak ve dekor, makyaj ve kostüm tasarımlarıyla izleyiciyi bir asır öncesinin İstanbul'una geri götürecek.

    Daha önce yayınlanan teaser fragmanların ardından gelen fragmanda, Atatürk’ün Fenerbahçe Kulübü'ne yaptığı ziyaretten ve Fenerbahçe'nin işgal kuvvetleriyle yaptığı maçlardan heyecan verici kareler de yer alıyor.

    Filmin ana kahramanı, Fenerbahçe'nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey'i (Galip Kulaksızoğlu) yeni neslin yetenekli oyuncularından Kubilay Aka canlandırırken, Mustafa Kemal Atatürk rolünde Yiğit Özşener'i izleyeceğiz. Abdullah Oğuz'un yönettiği filmde ayrıca; Nejat İşler, Timuçin Esen, Gonca Vuslateri, Yılmaz Bayraktar ve Halide Edip Adıvar'a hayat veren Birce Akalay rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top