Hesabım
    Mark Ruffalo Ortalığı Karıştırdı: Yeni "Captain America" Filminde Hulk Var mı?

    Ruffalo, "Captain America: Brave New World"de rol aldığını doğrulamış gibi görünse de hayranların sevinci yarım kaldı...

    Marvel Studios

    Mark Ruffalo, Santa Barbara Uluslararası Film Festivali'nde kariyeri hakkında düzenlenen bir söyleşiye katıldı ve "Captain America: Brave New World" filminde Hulk olarak bir kez daha izleyici karşısına çıkacağını doğruladı.

    Moderatör Anne Thompson, bir sonraki 2025 filminde yer alıp almayacağını sorduğunda Ruffalo başını salladı ve "Evet" dedi. Thompson, "Bunun hakkında konuşmana izin var mı?" diye sorduğunda ise Ruffalo, "Evet, Harika olacak!" dedi.

    Ancak ne yazık ki Variety'nin birden fazla kaynağına göre Ruffalo aslında "Brave New World"de yer almayacak. Bunun yerine, moderatörün bu filmin Marvel'ın bir sonraki filmlerinden biri olduğu konusunda hemfikir olduğunu düşünerek yanlış konuştu.

    Ruffalo, "Avengers: Infinity War" finalini açık etmesinden "Thor: Ragnarok"un bir kısmını yanlışlıkla canlı yayınlanmasına kadar Marvel'la ilgili birçok hata yapmasıyla ünlü. Bu yanlış anlama, Ruffalo'nun Marvel ile ilgili halkla ilişkiler gafları konusundaki efsanevi itibarını daha da artırıyor.

    Bununla birlikte, Ruffalo'nun tek kelimelik cevabı sosyal medyada viral oldu, özellikle de filmde Başkan Thaddeus "Thunderbolt" Ross'u oynayan Harrison Ford'un da Red Hulk'a dönüşeceğine dair yaygın hayran beklentilerini arttırdığı için. Ancak Marvel bu planın gelişimini doğrulamadı ve Haziran 2023'te Ford'a kızıl öfke canavarı olup olmayacağı sorulduğunda Ford, "Red Hulk nedir?" diye yanıtladı.

    "Captain America: Brave New World" İçin Yeni Sahneler Yazılıyor

    Mark Ruffalo'nun, Anthony Mackie'nin Kaptan America olarak rol aldığı "Captain America: Brave New World"e dahil olup olmadığı, resmi bir açıklama gelene kadar tamamen spekülasyona açık olsa da solo bir Hulk filminin hiçbir zaman gelmeyeceği kesin ve net olarak belirtildi.

    Ruffalo, Marvel Studios başkanı Kevin Feige'nin kendisine birkaç yıl önce "Solo bir Hulk filmi olsaydı ne yapardın?" diye sorduğunu ve kendisinin de "Onu bu öfkeli manyaktan bütünleşmiş bir karaktere taşımak istiyorum" dediğini belirtti. Aktörün belirttiğine göre Feige kendisine, bunu dört film boyunca yapacaklarını ama asla bağımsız bir Hulk filmi olmayacağını net bir şekilde söyledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top