Hesabım
    "Captain America: Brave New World" İçin Yeni Sahneler Yazılıyor

    Çekimleri tamamlanan filmin ek sahnelerini "Moon Knight" senaristi Matthew Orton yazacak.

    Marvel Studios

    Marvel Studios'un 14 Şubat 2025'te vizyona girmesi planlanan "Captain America: Brave New World" filmi için, "Moon Knight" dizisinde danışman yapımcı ve yazar olarak görev yapan Matthew Orton tarafından ek sahneler yazılıyor.

    "Captain America: Brave New World"ün vizyon tarihi başlangıçta 3 Mayıs 2024'tü. Disney yazın yaşanan senarist ve oyuncu grevleri nedeniyle vizyon takviminde değişiklikler yaptığında, film 26 Temmuz 2024'e ertelendi. Grevlerin sona ermesiyle, diğer birçok stüdyo gibi Disney vizyon takvimini bir kez daha elden geçirdi ve film bu sefer de 2025'e ertelendi.

    Çekimleri bu yıl Haziran ayında tamamlanmış olmasına rağmen bu kadar ileri bir tarihe atılması, Captain America filminde bazı değişikliklerin yapılacağını ima ediyordu. Yazılan ek sahnelerin çekimleri için 2024 İlkbahar-Yaz döneminde yeniden sete çıkılacak.

    Başlangıçta "Captain America: New World Order” olarak adlandırılan proje, Marvel Sinematik Evrei'nin genel olarak dördüncü, Anthony Mackie'nin Sam Wilson karakterinin görevi Chris Evans'tan devraldığı ilk proje olma özelliğini taşıyor. Aynı zamanda "The Falcon and the Winter Soldier" adlı mini dizinin devamı niteliğinde.

    Senaryoyu Malcolm Spellman ve Dalan Musson'la birlikte yazan Julius Onah'ın yönettiği filmde ayrıca Sebastian Stan, Liv Tyler, Tim Blake Nelson, Danny Ramirez, Carl Lumbly, Shira Haas ve General Thunderbolt Ross rolünü William Hurt'ten devralan Harrison Ford rol alıyor.

    Marvel, Merakla Beklenen Filmlerini Yine Erteledi!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top