Hesabım
    Ewan McGregor ve Anne Hathaway, Gizemli Macera Filmi İçin Bir Araya Geliyor

    İki yıldız isim 1980'lerde geçen bir aile macerasında başrolü paylaşacak.

    .

    Ewan McGregor, Warner Bros. Pictures ve Bad Robot'un isimsiz macera filminde Anne Hathaway'le birlikte rol alacak. Projenin yönetmenliğini "It Follows" yönetmeni David Robert Mitchell üstleniyor.

    Gizemli proje, 1980'lerde dinozorların da dahil olduğu bir aile macerası olarak adlandırılıyor ancak hikayenin detayları şimdilik gizli tutuluyor. Hathaway ve McGregor filmde ebeveynleri canlandıracak, filmin çocuk karakterleri ise henüz seçilmedi.

    Mitchell senaryoyu yazdı ve J.J. Abrams, Matt Jackson ve Hannah Minghella ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor. Jake Weiner ve Chris Bender ise yönetici yapımcılığı üstlenecek. IMAX formatında çekilecek filmin prodüksiyona bu yıl başlaması bekleniyor.

    David Robert Mitchell şu sıralarda aynı zamanda "It Follows" devam filmi "They Follow"un da üstünde çalışıyor. Anne Hathaway'in bu yıl izleyiciyle buluşacak üç filmi var: "The Idea of You", "Mother’s Instinct" ve "Mother Mary". Ewan McGregor ise son olarak kızı Clara McGregor ile birlikte "Bleeding Love" adlı aile dramında başrolü paylaştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top