Hesabım
    Dave Bautista, Marvel'a Geri Dönmeye Hazır!

    Bautista, Drax rolüyle vedalaştığını ama süper kahraman filmlerinde oynamaya açık olduğunu söylüyor.

    Marvel Studios

    Aktör Dave Bautista geçtiğimiz yıl "Guardians of the Galaxy Vol. 3" filminde, bu üçlemede canlandırdığı Drax karakteriyle vedalaştı.

    Aktör o zamanlar genel olarak Marvel sinematik evreninden bıkmış görünüyordu. Ancak bu hafta Denis Villeneuve'ün "Dune: Part Two" filminin tanıtımını yaparken durumun böyle olmadığını belirtti.

    io9 ile konuşan aktör, yalnızca Drax rolüyle işinin bittiğini ancak söz konusu karakterin daha fazla derinliğe sahip olması koşuluyla farklı bir Marvel karakteri veya DC karakteri için geri dönmekten çok mutlu olacağını söylüyor. Ayrıca kötü adamı oynamaktan da mutlu olacağını belirtiyor:

    "İşimi bitirdiğimi söylediğimde aslında Drax olarak yolculuğumu bitirmiştim. Marvel'la hâlâ bir ilişkim var. Kevin Feige'i, Lou'yu [D'Esposito] daha iki hafta önce tekrar gördüm. Ve benim bir role aday olacağımı biliyorlar. Evreni seviyorum; süper kahraman evrenini seviyorum, hayranıyım.

    Yani Marvel ya da DC ararsa telefona cevap veririm. Ve eğer rol mantıklıysa, her şeyi yapardım. Daha büyük bir rol, farklı bir rol oynama fırsatını isterim. Belki daha derin bir rol. Süper kahraman evrenindeki uğursuz bir kötü adamı oynama fırsatına sahip olmayı çok isterim."

    Bautista ilk olarak, Cuma günü vizyona girecek "Dune: Part Two" devam filminde izleyici karşısına çıkacak. Daha sonrasında "My Spy" devam filmi, "The Killer's Game" ve Gia Coppola imzalı "The Last Showgirl" gibi çok sayıda filmi yolda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top