Hesabım
    "The Bikeriders" Yeni Fragman: Tom Hardy, Austin Butler ve Jodie Comer Bir Arada

    Jeff Nichols imzalı film 21 Haziran'da sinemalarda!

    Focus Features, başrollerini Tom Hardy, Austin Butler, Jodie Comer ve Michael Shannon'ın paylaştığı "The Bikeriders" için ikinci resmi fragmanı yayınladı.

    Jeff Nichols'ın yazdığı ve yönettiği film Danny Lyon'un fotoğraf kitabından ilham alıyor. 1960'larda geçen hikayenin merkezinde bir motosiklet çetesi yer alıyor. Vandalların iradeli bir üyesi olan Kathy (Comer), Benny (Butler) adında vahşi ve pervasız bir motosiklet sürücüsüyle evlidir.

    Kulüp başlangıçta güçlü Johnny'nin (Hardy) liderliğindeki bir grup yabancıdan ibaret olsa da zamanla daha tehlikeli ve uğursuz bir şey olmak üzere değişir. Kathy, tüm bu süreçte Benny'nin dikkatini çekmek için Johnny'yle rekabet etmesi gerektiğini de hisseder. Kısa süre sonra üçü de kulübe ve birbirlerine olan sadakatleri konusunda seçim yapmak zorunda kalacaktır.

    "Take Shelter"ın yönetmeni Nichols, 2016 yılındaki son çalışması "Loving"in üzerinden tam sekiz yıl geçtikten sonra, uzun zamandır beklenen geri dönüşünü "The Bikeriders" ile gerçekleştiriyor.

    Filmin oyuncu kadrosunu Mike Faist, Boyd Holbrook, Damon Herriman, Beau Knapp, Emory Cohen, Karl Glusman, Toby Wallace, Norman Reedus ve Happy Anderson tamamlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top