Hesabım
    ABD Box Office: “Kung Fu Panda 4” Gişede “Dune 2”yi Ezdi!

    "Dune: Part Two" bir haftalık gişe liderliğini Po'ya kaptırdı...

    Dreamworks Animation

    Sevilen animasyon serisi “Kung Fu Panda”nın dördüncü filmi, Amerika gişesinin yeni lideri oldu ve geçtiğimiz hafta açılışını ilk sırada gerçekleştiren “Dune Part Two”yu zirveden indirdi.

    Ördeklerin Göçü”nden (Migration) sonra ülke çapında vizyona giren ilk animasyon filmi olan “Kung Fu Panda 4” açılış gününde ve ön izleme gösterimlerinde 19,4 milyon dolar hasılat elde etti; bu, serinin 2008'deki ilk filminin 20 milyon dolarlık açılışından bu yana en güçlü açılış günü oldu.

    “Kung Fu Panda 4” hafta sonunda toplam 55 milyon dolara ulaşırken, ikinci hafta sonunda %47 oranında düşüş yaşayan “Dune: Part Two” 46 milyon dolar kazanarak ikinci sırada yer aldı. “Dune” devam filmi, şimdiden ilk filmin 108 milyon dolarlık Amerika hasılatını geride bıraktı ve bu haftanın sonuna kadar 150 milyon dolara ulaşacağı tahmin ediliyor.

    Blumhouse’un yeni korku filmi “Imaginary” açılış hafta sonunda 10 milyon dolar ile gişenin üçüncü sırasına yerleşti. 12 milyon dolar gibi mütevazı bir bütçesi olan film için bu oldukça iyi bir başlangıç.

    Angel Studios, geçen yılın en büyük gişe sürprizine "Sound of Freedom" (184 milyon dolarlık yerli hasılat) ile imza attıktan sonra yönetmen Alejandro Gómez Monteverde ile yeniden bir araya geldiği "Cabrini" ile bu hafta sonu sinemalara geri döndü. Amerika gişesinin dördüncü sırasına yerleşen din temalı filmin hafta sonu toplamında 7.6 milyon dolar kazandı.

    Amerika gişesini beşinci sırasına ise 4.1 milyon dolarlık hafta sonu hasılatı ile Paramount Pictures’ın “Bob Marley: One Love” filmi yerleşiyor. Sevgiler gününde güçlü bir çıkış yapan film yakında 90 milyon dolar sınırını geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top