Hesabım
    Patty Jenkins "Star Wars: Rogue Squadron" İçin Çalışmaya Geri Döndü!

    Patty Jenkins'in Rogue Squadron filmi iptal edilmişti ancak son röportajında ​​senaryo üzerinde yeniden çalıştığını açıkladı!

    .

    Yönetmen Patty Jenkins, bir podcast röportajında, iptal edilen Star Wars filmi "Rogue Squadron" üzerinde çalışmaya geri döndüğünü paylaştı.

    Film ilk olarak 2020'de duyurulmuştu ve serinin "The Rise of Skywalker" sonrası ilk filmi olacak gibi görünüyordu. Jenkins'in yönetmen olacağı açıklandı ve hatta duyuru için bir video bile çekti. Ancak Jenkins, sonradan iptal edilen üçüncü "Wonder Woman" filmini çekmek için projeden ayrıldı.

    Bu arada 2022'den beri hakkında hiçbir güncelleme yapılmayan "Rogue Squadron" iptal edilmiş gibi görünüyordu. Aralık 2023 olan geçici gösterim tarihi gelip geçti ve filmin adı 2023'teki Star Wars Kutlama gününde duyurulan, yakında çıkacak Star Wars filmleri listesinde yer almadı.

    Tüm kanıtlar filmin iptal edildiğini gösteriyordu ancak yönetmene göre, durum böyle değil. Talking Pictures podcast'inde konuşan Patty Jenkins, şu anda filmin taslağını yazdığını ve anlaşmaya bu yaz yaşanan grevlerden hemen önce varıldığını söyledi:

    "Wonder Woman 3'ü yapmak için Star Wars'tan ayrıldığımda belki Wonder Woman 3'ten sonra Star Wars'a geri dönebilirim diye düşündüm. Bunun gerçekleşmesi için bir anlaşma yaptık, bir anlaşma başlattık ama Wonder Woman'ı yapacağımı sanıyordum.

    Bu durum sona erdiğinde Lucasfilm ve ben, bu anlaşmayı bitirmemiz lazım dedik. Grev gerçekleşirken anlaşmayı tamamladık. Artık Yıldız Savaşları'nın bir taslağını onlara borçluyum ve orada ne olacağını göreceğiz. Bilirsin, kim bilir?

    Yapacakları ilk filmin ne olacağı konusunda önlerinde zor bir iş var. Çalışan başka yönetmenleri de var ama ben artık Rogue Squadron'a geri döndüm ve ne olacağını göreceğiz. Bunu ikimizin de çok mutlu olacağı bir noktaya getirmemiz gerekiyor."

    Bu filmin neler içerebileceği ya da yapımına ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor olsa da, bu yine de Star Wars hayranları için heyecan verici bir haber.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top