Hesabım
    James Bond Rolü Aaron Taylor-Johnson'a Teklif Edildi

    James Bond rolünü Daniel Craig'den devralacak isim Aaron Taylor-Johnson olabilir.

    .

    Sıradaki 007 aktörünün kim olacağı hakkındaki spekülasyonlar, Daniel Craig'in 16 yıl boyunca bağlı kaldığı James Bond rolüyle 2021'de vedalaşmasının ardından hız kazandı.

    Idris Elba, Tom Hardy, Tom Hiddleston ve Henry Cavill gibi isimler sıkça gündeme gelse de 2022'nin Aralık ayındaki bir rapora göre Aaron Taylor-Johnson'ın adı potansiyel Bond oyuncuları arasında öne çıkmıştı.

    Şimdi, The Sun'ın bildirdiğine göre, James Bond rolü Taylor-Jonson'a resmen teklif edildi. Gazete, içeriden bir kaynağın şu ifadelerine yer verdi: "Eğer kabul etmek isterse Bond rolü Aaron'un. Resmi teklif masada ve yanıt bekliyorlar."

    Ayrıca Eon Productions'ın filmin çekimlerine bu yıl içinde başlamak istediği de belirtiliyor. Filmin hazırlık süreci geçtiğimiz yaz yaşanan Hollywood grevleri nedeniyle kesintiye uğramıştı.

    "Kick Ass", "Anna Karenina", "Tenet", "Bullet Train" gibi filmlerde rol alan Taylor-Johnson, "Avengers: Age of Ultron" filmiyle Marvel Sinematik Evreni'ne de dahil olmuştu. Oyuncunun sıradaki filmlerinden biri de Marvel projesi: Taylor-Johnson, Sony'nin 30 Ağustos'ta vizyona girecek Spider-Man evreni filmlerinden "Kraven the Hunter"da başrolü üstlendi.

    Aynı zamanda 26 Nisan'da vizyona girecek olan Ryan Gosling ve Emily Blunt liderliğindeki "The Fall Guy" (Dublör) filmiyle izleyici karşısına çıkacak.

    33 yaşındaki aktör geçtiğimiz günlerde Numero dergisine verdiği röportajda, bir sonraki Bond olacağına yönelik söylentiler sorulduğunda, insanların kendisini bu rolde görmesini "büyüleyici ve harika" bulduğunu söyledi, "Bunu büyük bir iltifat olarak kabul ediyorum" diye ekledi.

    Şimdilik Aaron Taylor-Johnson'dan ya da Eon Productions'tan konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top