Hesabım
    "Alien: Romulus"tan İlk Fragman!

    16 Ağustos'ta vizyona girecek olan yeni Alien filminden teaser fragman yayınlandı.

    20th Century Studios, Fede Alvarez'in yönettiği "Alien: Romulus" filminin ilk teaser fragmanını yayınladı.

    Ridley Scott'ın "Alien" filmiyle James Cameron'ın yönettiği devam filmi "Aliens" arasındaki zaman diliminde geçeceği belirtilen film, bir grup genç uzay sömürgecisinin, terk edilmiş bir uzay istasyonunun derin uçlarını temizlerken evrendeki en korkunç yaşam formuyla karşı karşıya gelmesini anlatıyor.

    Filmin başrollerinde "Priscilla" yıldızı Cailee Spaeny ile birlikte David Jonsson Fray, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn ve Aileen Wu yer alıyor.

    Dan O'Bannon ve Ronald Shusett'in yarattığı karakterlere dayanan senaryoyu yönetmen Alvarez (Evil Dead, Don't Breathe) ve sık sık birlikte çalıştığı Rodo Sayagues kaleme aldı. Yapımcılığı ise Ridley Scott ve yapımcı Walter Hill ile Michael Pruss (Boston Strangler) üstleniyor.

    Hem Scott hem de James Cameron'ın filmi izlediği ve çok beğendiği belirtiliyor. Alvarez THR'ye şunları söyledi: "[Cameron ve Scott'ın] notları ve yorumları tamamen farklı. Bir notu tekrar etmezlerdi. Ridley ne derse desin, Cameron farklı bir şey söyledi. Hepsi film ve film yapımcılığı vs. üzerine son derece zekice yorumlar, notlar ve düşüncelerdi ama her ikisinin de tamamen farklı yaklaşımları var.”

    “Alien: Romulus” 16 Ağustos’ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top