Hesabım
    Timothée Chalamet, Warner Bros. ile Yeni Bir Anlaşmaya İmza Attı

    "Dune" devam filmi ve "Wonka"nın başarısının ardından Chalamet ile yeni bir anlaşma imzalandı.

    .

    Timothée Chalamet, Warner Bros.'la büyük bir anlaşma imzalayarak birinci sınıf oyuncu statüsünü pekiştiriyor. İlk Oscar adaylığını kazandığı "Call Me By Your Name" filmindeki çığır açan rolünün ardından Chalamet, "Lady Bird" ve "Little Women" filmlerinde Greta Gerwig ile işbirliği yaptı.

    Kısa sürede kendi kuşağının en çok aranan yıldızlarından biri haline gelen Chalamet, "Wonka"da ünlü çikolatacıyı ve "Dune: Part Two"da Paul Atreides'i canlandırarak Warner Bros. için arka arkaya gişe rekorları kırdı.

    Variety'nin haberine göre Chalamet, Warner Bros. ile stüdyonun filmlerinde rol almak ve projeler üretmek üzere çok yıllık bir anlaşma imzaladı. İlk bakış anlaşması kapsamında Chalamet hâlâ diğer stüdyolarla film çekmeye devam edebilecek ancak Warner Bros. olası projelerde ilk payları alacak.

    Anlaşmanın imzalanmasının ardından Chalamet şunları söyledi:

    "Son birkaç yılda Mike De Luca, Pam Abdy ve onların ekipleriyle Wonka ve Dune'da çalışmak son derece ödüllendirici bir deneyim oldu. Onlar gerçek film yapımına inanan stüdyo başkanları ve bir oyuncu, yapımcı ve işbirlikçi olarak destekleri için onlara çok minnettarım. Bu ortaklık doğal bir sonraki adım gibi geliyor. Hadi gidelim!"

    Warner Bros. Motion Picture Group'un eş başkanları ve CEO'ları Mike De Luca ve Pam Abdy ise şu açıklamaları paylaştı:

    "[Chalamet]'in yaratıcı evi olarak stüdyomuzu seçmesinden dolayı çok heyecanlıyız. Son birkaç yıldır, Timothée'nin yalnızca çeşitli rollerinin kapsamı ve derinliğinde açıkça görülen zanaatına olan bağlılığına değil, aynı zamanda yaptığı her projeye zamanının ve dikkatinin %100'ünü ayırma konusundaki sarsılmaz bağlılığına da hayran kaldık, Warner Bros.'ta ve başka yerlerde. Dune ve Wonka kampanyalarındaki işbirliği hepimizin son derece keyif aldığı bir şeydi ve sonuçlar da ortada."

    Timothée Chalamet "Wonka" ve "Dune 2" ile John Travolta'nın 45 Yıllık Rekorunu Kırdı

    "Wonka" ve Dune 2" ile sekiz ay içinde vizyona giren en yüksek hasılatlı iki filmde de başrolde oynayarak John Travolta'nın 45 yıllık rekorunu kıran genç aktör, kaynaklara "Wonka"dan 8 milyon dolardan fazla kazandı. Şimdi stüdyo filmlerindeki başroller için maaşının çift haneli rakamlara çıkmasını bekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top