Hesabım
    Jerry Seinfeld'in Yönettiği ve Başrolde Oynadığı "Unfrosted"dan İlk Fragman

    Kahvaltılık gevrek rekabetini konu alan filmde Seinfeld'in yanı sıra Melissa McCarthy, Hugh Grant, Amy Schumer gibi isimler rol alıyor.

    Komedyen Jerry Seinfeld'in yönettiği, Kellogg's Pop-Tarts'ın yaratılışını konu alan "Unfrosted" filminin ilk fragmanı yayınlandı.

    1963 yılında Michigan'da geçen ve Seinfeld'in "23 Hours to Kill" stand-up özel bölümünden ilham alan bu saçma hikaye, mısır gevreği piyasasının ezeli rakipleri Kellogg's ve Post'un, kahvaltının çehresini sonsuza kadar değiştirecek bir hamur işi yaratma yarışı sırasında ortaya çıkıyor.

    “Hırsın, ihanetin, şekerin ve tehditkar sütçülerin hikayesi” olarak tanımlanan filmde Seinfeld aynı zamanda başrolde, Kellogg's'un patronuna hayat veriyor.

    "Unfrosted"ın kadrosu Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Hugh Grant, Amy Schumer, Peter Dinklage, Max Greenfield, James Marsden, Christian Slater, Bill Burr, John Slattery, Dan Levy, Fred Armisen, Tony Hale, Drew Tarver, Maria Bakalova ve Jon Hamm gibi yıldızlarla dolu.

    Seinfeld senaryoyu Spike Feresten, Andy Robin ve Barry Marder'la birlikte yazdı ve yapımcılığı Feresten ve Beau Bauman'la birlikte üstleniyor.

    “Unfrosted” 3 Mayıs'tan itibaren Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top