Hesabım
    Ewan McGregor'ın Obi-Wan Kenobi'yi Bırakmaya Niyeti Yok!

    "Burada daha fazla hikaye anlatacak zamanım var..."

    Disney

    Ewan McGregor, Jedi Şövalyesi Obi-Wan Kenobi olarak daha fazla projede rol almayı planladığını ve karakterinin "Star Wars" evreninde daha fazla yer alabileceğini düşündüğünü söylüyor.

    1999-2005 yılları arasında "Star Wars" ön üçlemesinde oynayan McGregor, 2022'de Disney+'ta yayınlanan "Obi-Wan Kenobi" mini dizisinde bu rolü tekrarladı.

    Bu dizi, "Star Wars: A New Hope"tan yaklaşık dokuz yıl önce geçiyor ve McGregor'un karakterinin Tatooine'de (ve dışında) etkileşime gireceği hikayeler için bolca zaman bırakıyor.

    "Yıldız Savaşları" evreninde Obi-Wan karakteriyle başka bir maceranın olasılığı sorulduğunda McGregor, LADbible'a şunları söyledi:

    "Bilmiyorum. Lucasfilm'den ya da Disney'den bana 'Hadi bir tane daha yapalım' diyen bir telefon gelmedi. Obi-Wan sınırlı bir dizi olarak yapıldı, çıktı ve insanlar bunu beğendi ki bu beni çok ama çok memnun etti.

    Daha fazlasını yapacağımızdan eminim. Alec Guinness'in 'Yeni Bir Umut' filmindeki yaşıyla aynı yaşta olmam için henüz birkaç yılım var. Yani burada daha fazla hikaye anlatacak zamanım var."

    Diziye verilen tepkiler biraz daha karışık olsa da, McGregor role dönüşüyle ​​övgü topladı. Buna rağmen şu anda Kenobi dizisinin yeni bir sezonunun gelip gelmeyeceği hakkında resmi bir konuşma yapılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top