Hesabım
    "Nuremberg" İlk Görseller: Russell Crowe Tanınmaz Halde!

    Russell Crowe ve Rami Malek'in başrollerde olduğu James Vanderbilt imzalı Nazi gerilim filminden ilk görseller yayınlandı.

    Deadline

    Deadline, yönetmen James Vanderbilt'in (Truth) yeni Nazi gerilim filmi "Nuremberg"den Russell Crowe ve Rami Malek'in yer aldığı ilk görselleri paylaştı.

    Film, Jack El-Hai'nin yazdığı "The Nazi and the Psychiatrist" kitabına dayanıyor. Bu eser, ABD'li askeri psikiyatrist Yarbay Douglas Kelley'nin, esir alınan birkaç üst düzey Nazi yetkilisiyle birlikte bir uçakta seyahat etmesinin hikayesini anlatıyor.

    Deadline

    Kelley, kötü şöhretli Nazi liderlerini değerlendiren ilk Müttefik psikiyatrdı. Birçok 2. Dünya Savaşı filmi çatışmanın farklı kısımlarını incelerken, Nuremberg hikayeyi Kelley'nin gözlerinden anlatan ilk uyarlama olacak.

    Crowe tutsak Nazilerden biri olan Herman Göring'i canlandırırken Malek ise psikiyatrist Kelley'ye hayat veriyor. Oyuncu kadrosundak diğer önemli isimler arasında Michael Shannon, Richard E. Grant, John Slattery, Colin Hanks, Leo Woodall ve Lydia Peckham yer alıyor.

    Deadline

    Nürnberg duruşmaları iki ucu keskin bir kılıçtı; Nazilerin 2. Dünya Savaşı sırasında işlediği tüm iğrenç zulümlere başarılı bir şekilde ışık tutarken, insanları artık endişelenecek bir şey olmadığına da ikna ettiler - ki durum böyle değildi. Senaryoyu da yazan yönetmen Vanderbilt, kendisini filme çeken şeyin ne olduğunu şöyle anlattı:

    "Nürnberg duruşmalarını okulda öğrendim, dolayısıyla temel gerçekleri biliyordum. Ancak bu iki adamın (Göring ve Kelley) arasındaki ilişkiyi okuduğumda, aralarındaki kişisel bir hikayeyi ve tarihin bu kavşağında nasıl çarpıştıklarını anlatma fikri gerçekten ilgimi çekti."

    Çekimleri devam eden filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top