Hesabım
    Chris Hemsworth ve Mark Ruffalo'dan Yeni Proje: "Crime 101"

    Mark Ruffalo, Chris Hemsworth'lü gerilim filmine katılmak için görüşmelerde bulunuyor.

    Disney

    Mark Ruffalo, Amazon MGM Stüdyoları'nın suç ve gerilim filmi "Crime 101"de, Marvel Sinematik Evreni rol arkadaşı Chris Hemsworth ile yeniden bir araya gelmek için görüşmelerde bulunuyor.

    Don Winslow'un 2021 tarihli kısa romanından uyarlanan filmi "American Animals"ın yönetmeni Bart Layton yönetecek.

    Hikaye, Pasifik Kıyısı boyunca üst düzey mücevher hırsızlıklarının meydana gelmesini ve polislerin suçu Kolombiyalı kartellere yüklemesi nedeniyle bu hırsızlıkların on yıl boyunca çözülmeden kalmasıyla başlıyor.

    Pragmatik, orta yaşlı, yakın zamanda boşanmış, San Diego doğumlu dedektif Lou Lubesnick ise tamamen farklı bir şüphelinin peşindedir: çok katı kurallarla yaşadığı için yakalanmaktan kurtulan güler yüzlü, yalnız kurt bir mücevher hırsızı.

    Diğer iki önemli rol arasında 'Money' adlı bir aracı ve Sharon adında bir sigorta komisyoncusu yer alıyor. Layton senaryoyu Peter Straughan'ın katkılarıyla yazdı.

    Geçtiğimiz yaz projede Chris Hemsworth'e Pedro Pascal'ın eşlik edeceği ve Netflix ile Amazon'un projeyi satın alabilmek için teklif yarışında olduğu bildirilmişti. Sonuçta kazanan Amazon olurken, Pedro Pascal'ın projeden ayrılmasına, yazın yaşanan grevler nedeniyle sıkışan çekim takviminin neden olduğu düşünülüyor.

    Working Title'dan Eric Fellner ve Tim Bevan, Derrin Schlesinger, Shane Salerno, Layton, Hemsworth, Dimitri Doganis ve Ben Grayson yapımcılığını üstleniyor.

    "Crime 101" filminin 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top