Hesabım
    Olivia Munn Başrollü Drama ‘Violet’tan Fragman

    Justine Bateman, ilk yönetmenlik denemesinde!

    Olivia Munn'un Violet fragmanında yer alan ve kafasındaki ses acımasız: "Sen bir ucubesin. Şişmansın. Saçların iğrenç. Sen bir bebeksin. Kokuyorsun." diyor! İlk uzun metrajlı filmini çeken yazar-yönetmen Justine Bateman'dan gelen, Olivia Munn'ın oynadığı ve SXSW'de prömiyer yapan bir drama olan Violet'in ilk fragmanı yayında.

    Munn, hayatını bulandıran söylemleri artık görmezden gelemeyeceğini fark eden Violet Calder'ı canlandırıyor. "Sen bir hiçsin. Kaybedensin. Çok bencilsin." diye devam eden aşağılamalar, korkuya dayalı kararlar vermesine ve onu, istediğini bildiği profesyonel, kişisel ve romantik hayattan alıkoymasına neden oluyor. Çocukluk arkadaşı Red (Luke Bracey) gibi kendinden şüphe duymadan nasıl yaşayacağından emin olmayan Violet, kendisini engelleyen korkudan daha korkutucu olan yolda ilerlemekten başka seçeneği olmadığını fark eder: Her şeyi yapmak.

    Korkmasaydınız ne yapardınız? Violet, "Her zaman yaptığım şeyler şimdi işe yaramıyor." diyor ve daha sonra "Özgür olmak istiyorum." diye ekliyor. Filmde ayrıca, Erica Ash, Dennis Boutsikaris, Bonnie Bedelia, Zach Gordon, Rob Benedict, Todd Stashwick ve Laura San Giacomo rol alıyor. İki kez Emmy Ödülü kazanan Bateman, Michael D Jones, Larry Hummel ve Matt Paul'le birlikte filmin yapımcılığını da üstlendi.

    Relativity Media, Violet'i temmuz ayında satın aldı ve 29 Ekim'de sınırlı sürümde, ardından bir hafta sonra daha geniş bir salon gösterimiyle ve 9 Kasım'dan itibaren online izlemeye açacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top