Hesabım
    Aras Bulut İynemli, "Atatürk"ü Canlandıracak

    Atatürk'ü kimin oynayacağı sonunda belli oldu

    Uzun süredir tartışmaları süren, detayları belli olmayan ama gündemden de hiç düşmeyen Atatürk filmi projesi hakkında gazeteci Ayşe Arman'dan bir iddia geldi. Arman'a göre, Kıvanç Tatlıtuğ başta olmak üzere, birçok ünlü ismin adının geçtiği Atatürk rolünü, sinema ve TV dünyasının yıldız isimlerinden Aras Bulut İynemli kaptı ve uzun süren belirsizlik son buldu. 

    Ayşe Arman paylaşımında şu ifadelere yer verdi; 

    "Duyduk duymadık demeyin!!! İki yıl sonranın bomba haberini şimdiden sizinle paylaşıyorum. Çünkü çok heyecan duydum, iki sene ölsem içimde tutamam. 29 Ekim 2023’te, yani Cumhuriyet’imizin 100. yılında, bir Mustafa Kemal Atatürk projesi geliyor. 2 yıldır senaryo çalışması gizlilik içinde süren harbi büyük bir projeden söz ediyorum. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin var. Projeyi Lanistar Medya yapıyor. Peki başrolü, yani Atamızı kim canlandıracak??? Cevap veriyorum: Aras Bulut İynemli."

    Arman, sözlerine şu şekilde devam etti; "Bence çok çok iyi bir seçim. Son dönemin en iyi erkek oyuncularından Aras Bulut İynemli. Ailecek hastasıyız. Tabii ki Çukurcu’yduk. Tabii ki 7. Koğuş’taki Mucize’yi öle öle, ağlaya ağlaya, hayranlıkla izledik. Çok gerçek buluyorum onu. Samimi, sahici. Abartılı hiç bi şeyi yok. Ultra doğal bi oyunculuğu var, oynamıyor, canlandırdığı kişi oluyor. Kısacası her rolün altından kalkabileceğini düşünüyorum."

    İynemli cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Filmin senaryosunun iki yıldır yazıldığı konuşuluyor. Resmi haber gelirse çekimlerin 2022 yılında başlaması bekleniyor. Filmin ise tahmin edildiği üere 29 Ekim 2023'te vizyonda olması planlandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top