Hesabım
    Amerika Gişesinde "Halloween Kills" Fırtınası

    Halloween Kills, gişe açılışını liderlikle yaptı

    Serinin en yeni filmi Halloween Kills, 15-17 Ekim hafta sonu rakamlarına göre 50 milyon dolarlık bir hasılat elde etti ve açılış günlerini lider tamamladı. Cadılar Bayramı'nın yaklaştığı günlerde Amerika seyircisi filme büyük ilgi gösterdi. Listenin ikinci sırasında, 25 milyon dolar hasılatla, geçen hafta sonunun lideri No Time To Die yer aldı.

    Açılış rekoru kıran Venom: Let There Be Carnage ise son hafta sonunu 16.5 miyon dolarla üçüncü sırada tamamladı. Animasyon devam filmi Addams Family 2 ise dördüncü sırada yer aldı ve hafta sonunda 7.1 milyon dolar kazandı. İlk beşe girmeyi başaran son film, Ridley Scott imzalı The Last Duel oldu. Film, açılışını 5 milyon dolarla yaptı.

    Toplamda 200 milyon barajını geçen Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, son hafta sonu 3.5 milyon dolarla altıncı oldu. yedinci sırada açılış haftasını yaşayan Honsla Rakh yer aldı ve 750 bin dolar hazılat elde etti. Sekizinci sırada, gişenin eski liderlerinden Free Guy yer aldı ve hafta sonunda 680 bin dolar daha kazanmayı başardıç 

    Listenin son iki sırasında geldiğimizde; Dokuzuncu sırada A24'ün yeni gerilimi Lamb yer aldı. Film, 550 bin dolarla hafta sonunu geride bıraktı. İlk 10'a girmeyi başaran son film ise 470 bin dolar hasılat elde eden ve açılış haftasında bulunan Most Eligible Bachelor oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • No Time To Die, Amerika Gişesine Lider Girdi
    • Venom: Let There Be Carnage'da The Matrix Resurrections Sahnesi Var!
    • "Cadılar Bayramı Sona Eriyor"dan Önce İzlenmesi Gereken 10 Film
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top