Hesabım
    A Quiet Place 3, Yönetmenini Kaybetti

    Serinin yeni yönetmeni kim olacak?

    A Quiet Place 3, yönetmen Jeff Nichols'ı kaybetti. A Quiet Place, eşi aktris Emily Blunt ile birlikte başrol oynayan John Krasinski'nin yönettiği 2018 yapımı bir film. Hikaye, avlarını en ufak bir sesle kolayca tespit etmelerini sağlayan, ultra hassas işitmeye sahip yaratıkların olduğu bir uzaylı istilasına odaklanıyor. Krasinski ve Blunt'un karakterleri ilk filmde çocuklarını korumaya çalışırken yaratıkları savuştururdu, 2021 yapımı A Quiet Place: Part 2'da ise aile, yaratıklardan kaçmaya çalışırken yeni bir yer arıyor. 

    Krasinski, ikinci filmi de yönetti ama üçüncü bölümde yer almayacağını açıkladı. A Quiet Place: Part 2, pandemi nedeniyle 2020'den ertelendikten sonra bu yılın başlarında vizyona girdi. Yalnızca sinema gösterimi, 61 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olan filme 297 milyon dolarlık bir küresel hasılat getirdi. Özellikle bir pandemi dönemi filmi için etkileyici bir başarı. Krasinski, üçüncü filmi yönetmek yerine, ilk tercihi olduğunu söylediği Mud ve Midnight Special yönetmeni Jeff Nichols'a devretti. Nichols, Krasinski'nin film için fikrini aldı ve 31 Mart 2023'te gösterime girecek olan filmin senaryosu çoktan bitmişti.

    Son gelen haberlere göre, Jeff Nichols'ın A Quiet Place: Part 3'den çıktığını ve bunun yerine Paramount'ta başka bir isimsiz bilim-kurgu projesine odaklanacağı bildirildi. Nichols'ın yerini alacak seçenekler, bu yılın başlarında devam filminin büyük başarısı nedeniyle filme sıcak bakacaktır. Filmin konsepti, Krasinksi'nin bir fikrine dayanan bir devam filminden ziyade bir spin-off olacak. A Quiet Place serisinin gelecekteki filmleri için bir evren kurgusu olması beklenen serinin üçüncü filmi için ne Krasinski ne de Blunt'un geri dönmesi beklenmiyor.

    Krasinski henüz yeni bir yönetmenlik projesini duyurmadı, ancak üçüncü sezonu yeni tamamlayan ve yakın zamanda dördüncü sezon için yenilenen Amazon dizisi Jack Ryan ile meşgul. Oyuncu ayrıca, WB için animasyonlu DC yapımı League of Superpets'te seslendirme yapıyor. Blunt ise BBC/Amazon dizisi The English'i çekmekle meşgul. Ayrıca Christopher Nolan'ın Oppenheimer'ında ve Dwayne Johnson'la birlikte büyük başarı kazanan Jungle Cruise'un devam filminde yer alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top