Hesabım
    Netflix'in Noel Filmi "Nikolas"tan Türkçe Fragman

    Netflix'ten fantastik bir Noel filmi!

    Netflix'in eğlence vaat eden, fantastik Noel filmi Nikolas (A Boy Called Christmas)'ın ilk uzun fragmanı yayınlandı. 24 Kasım'da Netflix Türkiye'de de yayınlanacak filmden Türkçe dublajlı fragman yayınlandı. Azimli genç Nikolas, babasını bulmak için çıktığı umut yolculuğunda elflerin yaşadığı sihirli bir diyara gelir ve burada yazgısıyla tanışır.

    Nikolas adlı sıradan bir çocuk, karlarla kaplı kuzeye doğru sıra dışı bir maceraya atılır. Amacı, elflerin efsanevi köyü Elf Diyarı'nı bulmak için bir yolculuğa çıkan babasını bulmaktır. Bu macerada Blitzen adlı dikbaşlı bir geyik ve sadık evcil faresi de Nikolas'a eşlik eder. Hiçbir şeyin imkânsız olmadığını kanıtlayan bu sihirli, komik ve samimi öyküde Nikolas'ın yazgısıyla tanışması ise uzun sürmez.

    Matt Haig'in çok satan kitabından uyarlanan Nikolas, 24 Kasım'da, Netflix'te belirli bölgelerde yayında. Henry Lawfull, Toby Jones, Sally Hawkins, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Zoe CollettiStephen Merchant (seslendirme), Joel Fry, Rune Temte, Jim Broadbent ve Maggie Smith'in rol aldığı filmin yönetmeni ise Gil Kenan.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top