Hesabım
    Sofia Boutella, Zack Snyder Filmi ‘Rebel Moon’un Kadrosunda

    Snyder, yeni filminin kadrosunu oluşturmaya başladı

    Sofia Boutella, Zack Snyder'ın en yeni Netflix filmi Rebel Moon'un kadrosuna liderlik edecek ve başrolde yer alacak. Projenin giriş satırında şu ifadeler yer alıyor; "Galaksinin kenarındaki barışçıl bir koloni, zalim Naip Balisarius'un orduları tarafından tehdit edildiğini fark edince, gizemli bir geçmişe sahip genç bir kadını, komşu gezegenlerden savaşçıları aramaya yardım etmeleri için gönderirler."

    Snyder ayrıca, Snyder ve Johnstad'ın bir hikayesine dayanan senaryoyu, Army of the Dead yazarı Shay Hatten ve Kurt Johnstad'la birlikte kaleme aldı. Rebel Moon, Netflix ile Snyder'in şirketi Stone Quarry Productions arasındaki ilk bakış anlaşması kapsamında çekilecek ilk uzun metrajlı film olacak. Deborah Snyder, Wesley Coller ve Zack Snyder, Stone Quarry aracılığıyla yapımcılık yapacak.

    Eric Newman, Sarah Bowen'ın yürütücü yapımcılığıyla Grand Electric adına prodüksiyonu yönetecek. Bu proje, yayıncı ve Snyder için en son ekip çalışması. Yönetmen, zombi temalı uzun metrajlı Army of the Dead'in kamera arkasındaydı ve geçtiğimiz hafta sonu Netflix'te yayınlanan ön bölüm Army of Thieves'in yapımcılığını üstlendi.

    Snyder ayrıca, Netflix için Army of the Dead: Lost Vegas ve İskandinav mitolojisi dizisi Twilight of the Gods adlı anime yan ürünü üzerinde çalışıyor. Climax, The KingsmanThe Mummy ve Atomic Blonde gibi uzun metrajlı filmlere imza atan Boutella, aynı zamanda bir dans sanatçısı. Boutella, son olarak Settlers ve Prisoners of the Ghostland adlı filmlerde yer aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top