Hesabım
    Oscar Ödülllü Yönetmen Steve McQueen Yeni Projesini Açıkladı

    Steve McQueen, yazıp yöneteceği ''Blitz'' isimli film için hazırlıklara başladı

    HungerShame ve En İyi Film Oscar Ödülü sahibi 12 Years a Slave filmlerine imza atan Steve Mcqueen, kendi orijinal hikayesine dayanan yeni projesi Blitz için hazırlıklara başladı. Filmin çekimlerine 2022'de başlanacak. Filmin konusuyla ilgili detaylar ise henüz açıklanmadı.

    Blitz, Steve Mcqueen'in, 2018 yapımı Widows filminden sonraki ilk uzun metraj filmi olacak. McQueen'in son projesi, beş filmden oluşan Small Axe adındaki antoloji serisiydi. BBC ve Amazon Prime'da yayınlanan seri, eleştirmenlerce beğenilmiş ve seride yer alan filmlerden bazıları Cannes 2020 seçkisinde yer almıştı.

    Yeni uzun metraj projesini duyuran McQueen, şu sıralar, ''The Occupied City'' adlı belgeselin çekimlerini gerçekleştiriyor. Belgesel 1940-1945 yılları arasında, Nazi işgaline uğrayan Amsterdam'ı konu alıyor. 

    Steve McQueen, Blitz için, daha önce 12 Years a Slave ve Widows'un da yapımcılığını yapan New Regency ile anlaştı. New Regency'nin CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Yariv Milchan, Deadline'a yaptığı açıklamada, McQueen'i ''inanılmaz derecede yetenekli bir yönetmen ve olağanüstü bir hikaye anlatıcısı'' olarak nitelendirdi ve bu yeni projede, McQueen ile ortaklıklarını sürdürecek olmalarından mutluluk duyduğunu belirtti. Proje ile ilgili detayların önümüzdeki aylarda açıklanması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top