Hesabım
    ''Downton Abbey: A New Era''dan İlk Fragman!

    2019 yılında vizyona giren Downton Abbey'in devam filmi ''Downton Abbey: A New Era''nın ilk fragmanı yayınlandı.

    1900'lü yılların başında geçen ve aristokrat Crawley ailesinin hikayesini anlatan Downton Abbey dizisi, 2010-2015 yılları arasında yayınlandı. 15 Emmy ödülü kazanan dizinin finalinin ardından, aynı isimli bir devam filmi çekildi. 2019 yılında vizyona giren Downton Abbey'nin ardından bir devam filminin geleceği duyurulmuştu.

    Downton Abbey: A New Era'nın, Mart 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda Simon Curtis oturuyor. Senaryo ise hem dizinin hem de bir önceki filmin senaryolarını yazan Julian Fellowes tarafından yazıldı. 

    Focus Features tarafından yayınlanan fragmandan anlaşıldığı üzere, film, Maggie Smith tarafından canlandırılan Violet Crawley'in gizemli geçmişine odaklanıyor. Fragman, Violet Crawley'in, yıllar önce bir erkekle tanıştığını ve Güney Fransa'da bir villanın sahibi haline geldiğini itiraf etmesiyle başlıyor. Dizide ve ilk filmde canlandırdıkları rollerle geri dönen, Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Laura Carmichael ve Jim Carter gibi oyuncuları gördüğümüz fragman, hikayenin bu defa Güney Fransa'da geçeceğini gösteriyor. 

    Filmin oyuncu kadrosunda Hugh DancyLaura Haddock ve Dominic West gibi yeni isimler de yer alıyor. Filmin konusuna ilişkin ayrıntılı bir bilgi ise henüz paylaşılmadı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top